A+ A-
Yorum
10

AK Parti’de Bayburt'ta aday krizi

Yayın Tarihi: 08.01.2024 - 15:34 | Güncelleme Tarihi: 08.01.2024 - 15:22
AK Parti’de Bayburt Adayının açıklanması bir hafta sonrasına ertelendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan aralarında İstanbul'un da bulunduğu 11 büyükşehir olmak üzere 26 ilin belediye başkan adayını Haliç Kongre Merkezi'nde açıkladı. Merakla beklenen adaylar içinde Bayburt,Gümüşhane ve Trabzon bulunmadı. Bu illerin bir hafta ertelendiği söylenirken kulislerde 'Değişim olacak iller sonraki haftaya ertelendi' yorumları yapılmaya başlandı.

AK Parti Bayburt İl Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı açıklamasını bir hafta sonra yapılacağını duyururken İstanbul lansmanından önceki paylaşımların sayfadan kaldırılması bir anda gündem oldu.

MİLLETVEKİLİ VE İL BAŞKANININ PAYLAŞIMLARI KALDIRILDI MI?

İstanbul'da yapılan lansman öncesinde paylaşım yapan 
AK Parti Bayburt İl Teşkilatı ve Milletvekili Prof.Dr. Orhan Ateş sosyal medya hesaplarından AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayının Abdurrahman Polattimur olduğunu yönde açıklama yaptılar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı iller içinde Bayburt olmayınca paylaşımlarını kaldırdılar.





PAYLAŞIMLARA GENEL MERKEZ Mİ MÜDAHALE ETTİ?

Bayburt'tan aldığımız kulis bilgisine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bazı iller için ikinci bir anket ve yoklama istediği bu nedenle bazı illerin adaylarının açıklanmasının ertelendiği belirtiliyor. Bu nedenle Ankara genel merkez odaklı Milletvekilinin ve il başkanının uyarılarak gönderilerin kaldırılmasının istendiği belirtiliyor.

BAYBURT'TA MHP'YE KARŞI YENİDEN REFAH

Ak parti'nin Bayburt'ta MHP ile kıran kırana bir seçim yarışına gireceği belirtilirken kulislerde Bayburt için Ak Parti'nin Yeniden Refah ile dirsek temas halinde olduğu ve destek istediği belirtiliyor.


 

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün
Etiketler