SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Başkan Memiş müjdeler verdi!

Başkan Memiş müjdeler verdi!

26 Ocak 2018 Cuma - 12:46




Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, kentte devam eden yatırımlarda Cumhurbaşkanının büyük pay sahibi olduğunu söyledi





Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni hizmet merkezini ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni hizmet merkezini ziyaret eden Başkan Memiş, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarette 2017 yılında Bayburt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiren Memiş 2018 yılında tamamlanacak ve hayata geçecek olan projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANININ PAYI BÜYÜK

Belediye Başkanı Memiş, Bayburt Belediyesine Türkiye genelinde ödül kazandıran Güneş Enerjisi Projesi, tamamlanan altyapı-üstyapı çalışmaları, Kaleardı Şehir Parkı Projesi, Saray Bahçesi Projesi, Kapalı Otopark Projeleri, Saklı Cennet, Tarım Yerleşkesi, Aile Yaşam Merkezi, Şehit Osman Şehitlik Projesi, Isıtmalı Dolmuş Durakları ve diğer projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Memiş, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Bu hizmetlerin hayat bulmasında son derece payı var. Cumhurbaşkanımızın bütün akademisyenlere, işadamlarına, siyasilerine yönelik bir olan ‘Unutmayın Bayburt Türkiye’dir’ ifadesi son derece önemli bir şey” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap