SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Bayburt’ta Kaldırımlar İşgal Altında

Bayburt’ta Kaldırımlar İşgal Altında

20 Haziran 2024 Perşembe - 12:10




Bayburt'un Kalerardı Mahallesi üzerindeki yaya kaldırımlarını saran otlar, vatandaşlarda tepkiye neden oldu.





Kaldırımları çevreleyen otlar nedeniyle vatandaşlar kaldırımları kullanamamaktan dert yandılar. Bayburtlu bir vatandaşın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kaldırım üzerindeki otların, etrafındaki irili ufaklı taşların ve çöplerin oluşturduğu görüntü kirliliği göze çarparken, yapılan paylaşımda "Kaleardı Mahallesi yaya yürüme kaldırımları bu şekilde, belediye temizlik müdürlüğünün dikkatine" ifadeleri yer aldı. Bayburt Belediyesinin insafına bırakılan çevre ve kaldırım temizliğinde, belediyenin tepki çeken durum karşısında ne yapacağı ise merak ediliyor.

Bayburtlu vatandaşlar, yapılan paylaşıma "Adım atamazsınız, çünkü otlar yol vermiyor. Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm görmedi. Kaleardına bakmıyorlar, geri planda kaldı. Yazık olmuş, mahallenize sahip çıkın" yorumları yaparak, tepki gösterdiler.

"Yazıklar olsun"

Bir başka Bayburtlu vatandaşın "Yazıklar olsun" diyerek yaptığı yorumun devamında ise şu cümleler yer aldı: "Yazıklar olsun oturdukları yerde para kazanıyorlar. Altı üstü 50 bin nüfuslu Bayburt, yakışıyor mu hiç? İş bilenin, kılıç kuşananın boşuna dememişler

50 yaşına geldik hiç mi bir şey değişmez? İstanbul’un bir semti kadar şehir, insan dürüst çalışkan olduktan sonra bir ayda yıldız yıldız olur bu memleket. Vah benim kimsesiz garip memleketim ve mahallem. Yattığı yerde para alıp elini sıcaktan soğuğa sokmayan herkese yazıklar olsun."

İHA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap