Bayburt’ta Bahar Temizliği Başladı: Mahalleler Tazyikli Su ile Yıkanıyor
Yayın Tarihi: 23.03.2026 - 11:36
Bayburt’ta bahar temizliği kapsamında Mehmet Çelebi Mahallesi sokakları tazyikli suyla yıkanıyor, yollar ve kaldırımlar temizleniyor.
Kaynak:İHA
Bayburt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış sonrası sokaklarda biriken çamur ve çakılları temizlemek için Mehmet Çelebi Mahallesi’nde kapsamlı temizlik çalışması başlattı.
Bayburt’ta Bahar Temizliği Start Aldı
Bayburt’ta hava sıcaklıklarının mevsim normallerine yükselmesiyle birlikte belediye ekipleri bahar temizliği çalışmalarına başladı. Mehmet Çelebi Mahallesi’nde başlatılan çalışmalarda sokaklar tazyikli suyla yıkanıyor, kış aylarında biriken çamur ve çakıllar temizleniyor.
Mahalle Araları ve Yoğun Kullanım Alanları Hedefte
Temizlik ekipleri, mahalle araları ve yaya kullanımının yoğun olduğu bölgelerde kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Yollar ve kaldırımlar titizlikle temizlenerek kent genelinin daha düzenli ve temiz bir görünüme kavuşması sağlanıyor.
Temizlik Çalışmaları Hava Şartlarına Bağlı Olarak Sürecek
Bahar mevsiminin gelmesiyle hız kazanan temizlik faaliyetlerinin, kent genelinde hava şartlarının elverişli olduğu sürece devam etmesi bekleniyor. Bayburt Belediyesi, vatandaşların temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.