Bayburt’ta hayvancılık destekleri için son gün 1 Aralık! Üreticilere başvuru çağrısı
Yayın Tarihi: 03.11.2026 - 11:35
Bayburt’ta buzağı, malak, kuzu ve oğlak desteklemeleri için başvurular 1 Aralık 2026 Salı günü mesai bitiminde sona erecek.
Kaynak:İHA
Hayvancılıkla uğraşan üreticilere yönelik destekleme programlarında başvuru süreci devam ediyor. Buzağı, malak, kuzu ve oğlak desteklerinden yararlanmak isteyen yetiştiricilerin işlemlerini en geç 1 Aralık 2026 tarihine kadar tamamlaması gerekiyor.
Bayburt’ta hayvancılık destekleri için başvurular sürüyor
Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, hayvancılığın geliştirilmesi ve üreticilerin ekonomik açıdan desteklenmesi amacıyla yürütülen destekleme programlarına ilişkin duyuru yaptı.
Duyuruda, buzağı, malak, kuzu ve oğlak desteklemelerinden faydalanmak isteyen yetiştiricilerin başvurularını belirtilen süre içerisinde yapmaları gerektiği hatırlatıldı.
Birlik üyesi olan ve olmayan üreticiler nereye başvuracak?
Desteklerden yararlanmak isteyen yetiştiricilerin başvuru adresleri üyelik durumlarına göre değişiyor.
Birlik üyesi olan üreticiler işlemlerini üyesi oldukları birlikler aracılığıyla gerçekleştirebilecek. Herhangi bir birliğe üyeliği bulunmayan yetiştiriciler ise başvurularını il veya ilçe tarım ve orman müdürlüklerine yapabilecek.
Başvurular 1 Aralık’ta sona erecek
Bayburt’ta hayvancılık desteklemeleri için başvuru sürecinde son tarih 1 Aralık 2026 Salı olarak açıklandı.
Desteklerden yararlanmak isteyen üreticilerin mağduriyet yaşamamaları için başvurularını son güne bırakmadan tamamlamaları gerekiyor. Başvurular, 1 Aralık Salı günü mesai bitiminde sona erecek.