Bayburt’ta Sporun Kalbi Bu Salonda Atıyor
Yayın Tarihi: 10.02.2026 - 13:01
Bayburt Yeni Spor Salonu’nda 9 bin 670 sporcu farklı branşlarda antrenman yapıyor. Vali Mustafa Eldivan tesisi ziyaret etti.
Kaynak:İHA
Bayburt Yeni Spor Salonu’nda farklı branşlarda sürdürülen antrenmanlar yoğun ilgi görürken, tesisten günlük ortalama bin sporcu faydalanıyor.
9 Bin 670 Sporcu Aynı Çatı Altında
Bayburt Yeni Spor Salonu’nda farklı yaş gruplarına yönelik yürütülen sportif faaliyetler aralıksız sürüyor. Günün çeşitli saatlerinde düzenlenen antrenmanlara çocuk, genç ve yetişkin sporcular yoğun katılım gösteriyor.
Yetkililerden alınan bilgilere göre tesisten günlük ortalama bin sporcu yararlanırken, toplam sporcu sayısı 9 bin 670’e ulaştı.
Vali Eldivan Antrenmanları Yerinde İnceledi
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Yeni Spor Salonu’nu ziyaret ederek devam eden antrenmanları yerinde izledi. Sporcular ve antrenörlerle bir süre sohbet eden Vali Eldivan, tesis ve çalışmalar hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Köse’den bilgi aldı.
"Gençlerimizin Geleceği İçin Çok Kıymetli"
Yeni Spor Salonu’nun Bayburt için önemli bir kazanım olduğunu vurgulayan Vali Eldivan, şu değerlendirmede bulundu:
“Bu modern tesisler, gençlerimizin sporla buluşması, yeteneklerini keşfetmesi ve geleceğin başarılı sporcuları olarak yetişmesi adına son derece kıymetlidir. Devlet olarak spora ve sporcuya olan desteğimizi artırarak sürdüreceğiz.”
Hedef: Ulusal ve Uluslararası Başarı
Bayburt’tan ulusal ve uluslararası alanda yeni başarı hikâyelerinin çıkacağına inandığını ifade eden Vali Eldivan, sporculara ve antrenörlere çalışmalarında başarılar dileyerek ziyareti tamamladı.