SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Kültürel Revizyon!

Kültürel Revizyon!

06 Kasım 2017 Pazartesi - 14:31




Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, esnaf buluşmalarını da sürdürerek hem kültürel hemde kentleşme adına revizyon yaptıklarını söyledi.





Bayburt’ta esnaflarla bir araya gelen Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, faaliyete geçen tesisler ve çalışmaları devam eden projeleri değerlendirdi. Belediye Başkan Yardımcıları Nesimuttin Selçuk ile Şahin Kızılaslan’ın da eşlik ettiği esnaf buluşmasında Başkan Memiş, Bayburt’un her geçen gün hem kültürel gelişmesi hem de kentleşmesi noktasında önemli adımlar attığını kaydetti.

Kaliteli Imalat

Başkan Memiş, “Bayburt’ta asphalt atılırken mutlaka yollar kazılacak demiştik.Büyük şehirlerde gördüğümüz kaliteli yol ve kaldırımı biz Bayburt’ta uyguladık. İlk olarak kazıdığımız yollarda 13 ila 15 cm arası asphalt serdik. Altına beton sermeden kaldırım yapmadık, bütün kaldırımların altına beton serildi.Kullandığımız taş andezit değil, granit ve bazalttır. İşini iyi yapanlar bizim kaliteli çalışmalarımızı görüyor.Altyapı çalışmalarında çile çekmeseydik bu kadar kaliteli bir imalatta yapamazdık” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap