SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Motivasyon sağladılar!

Motivasyon sağladılar!

17 Ocak 2018 Çarşamba - 12:09




Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi hanımlara verdiği hizmetlerin yanı sıra öğrencileri de unutmuyor. Öğrencilere bu bağlamda motivasyon semineri ve





Geçtiğimiz yıl hizmete açılan Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi hanımlara verdiği hizmetlerin yanı sıra öğrencileri de unutmuyor. Merkez bünyesinde Bayburt genelindeki tüm okulların 8. Sınıf öğrencilerine motivasyon eğitimi veriliyor. Yaşam koçu Duygu Yılmaz tarafından verilen eğitimler 18 Ocak Perşembe gününe kadar devam edecek. Şimdiye kadar 621 öğrenciye ulaşılan eğitimlerde öğrencilere motivasyon, sınav korkusunun yenilmesi ve hedef koyma konularında seminer veriliyor.

KİTAP SÖZÜ

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerine verilen eğitime katılan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, öğrencilere girecekleri sınavlarla ilgili tavsiyelerde bulunarak bol bol kitap okumalarını söyledi. Memiş öğrencilere okumak istedikleri kitapları belirlemeleri halinde bu kitapları kendilerine temin etme sözü de verdi. Daha sonra Aile Yaşam Merkezinde bir süre incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mete Memiş Müdür Beyza Uçurum’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap