SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ben olsaydım tartıştırmazdım

Ben olsaydım tartıştırmazdım

24 Eylül 2014 Çarşamba - 12:54




Trabzon’da Ortahisar İmar Sorunları Tespit ve Çözüm Arama Çalıştayı başlarken, çalıştayda konuşan Ortahisar Belediye Meclisi Başkan vekili Nusret Onur





Trabzon’da Ortahisar İmar Sorunları Tespit ve Çözüm Arama Çalıştayı başladı. Ortahisar Belediyesi ve Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği Trabzon İl Koordinasyon Kurulu ortaklaşa düzenlediği Ortahisar İmar sorunları tespit ve Çözüm Arama çalıştayına, Ortahisar Belediye Meclisi Başkan vekili Nusret Onur, Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedar Çiftçi, TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Mustafa Yaylalı ve daire amirleri katıldı. MÜDAHELE ETMESİN Kent konseyine Belediye Başkanının müdahale etmesini istemediklerini kaydeden Ortahisar Belediye Meclisi Başkan vekili Nusret Onur “Belediye Başkanının bu kent konseyini tamamen serbest bırakmasını lazım. İyi projeler çıkması için bu gereklidir. Yaptığımız en büyük hatalardan bir tanesi ayrım yapılamaması. En büyük illerdeki kent konseyleri de bu hataları yapıyorlar. Benim özellikle ricam, Ahmet Metin Genç başkanımız burada yok ama Ortahisar Kent Konseyi’nin çalışmalarına karışmaması. İşe siyasi yapı girdiği zaman çalışmıyor” diye konuştu. ÇALIŞTAY 25 EYLÜL’DE Çalıştayda, ‘Ortahisar’da Planlama Sorunları, Kamu Açısından Ortahisar’da İmar ve Planlama Sorunları, Plansız Alanlarda İmar Sorunları, Proje Müellifleri Açısından İmar ve Planlama Sorunları, Yapı Denetim Şirketleri Açısından Planlama Sorunları, Kurumsal Sorunlar, Gayrimenkul Sektörü" konuları konuşulup, tartışılacak. Çalıştay, 25 Eylül Perşembe günü saat 16.00’da değerlendirme oturumunun gerçekleşmesinin ardından sona erecek.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap