SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da taksicilerden UKM’ye protesto! “Adil düzenleme istiyoruz!”

Trabzon’da taksicilerden UKM’ye protesto! “Adil düzenleme istiyoruz!”

26 Temmuz 2024 Cuma - 10:20




Trabzon’da, taksici esnafı, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKM) tarafından alınan yeni kararlar ve Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’nın açıklamaları karşısında büyük bir protesto düzenledi.





Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’nın açıklamalarına ve UKM'nin (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) aldığı kararlara karşı bazı taksi durakları yoğun tepki gösterdi.

Tepkilerini daha geniş bir kitleye duyurabilmek ve dikkat çekebilmek amacıyla taksiciler Trabzon Meydan’da eylem düzenledi.

TRABZON’DA  TAKSİCİLER UMK KARARNI  PROTESTO ETTİ

Taksiciler tarafından ,alınan kararların ve yapılan açıklamaların sektörü olumsuz etkilediğini ve kendilerini zor durumda bıraktığını dile getirmek için eylem düzenlendi.

Özellikle, UKM'nin taksi güzergah düzenlemesi konusunuda kararlarının adaletsiz olduğunu ve sektörün dinamiklerini bozduğunu savunuldu.


MEYDAN ‘DA “ ADİL DÜZENLEME İSTİYORUZ” SLOGANLAR YANKILANDI

Meydandaki eylem, halkın ve medyanın yoğun ilgisini çekti. Eylem sırasında taksiciler, ellerinde taşıdıkları pankartlar ve attıkları sloganlarla seslerini duyurmaya çalıştılar. "Adil düzenleme istiyoruz", "UKM kararları geri alınsın" gibi sloganlarla, yaşadıkları mağduriyetin yetkililer tarafından görülmesini istendi.

HABER ANLIK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap