SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > BIR MAHALLE ISYANLARDA

BIR MAHALLE ISYANLARDA

11 Eylül 2014 Perşembe - 12:16




Trabzon’un Kemerkaya Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, küçük yaşta bazı çocukların uyuşturucu kullandığını belirterek, yetkilileri göreve çağırdı. Aydın, "





ZİYAN EDİYORLAR Trabzon’un Ortahisar ilçesi Kemarkaya Mahallesi Muhtarı Ali Aydın isyan etti. Küçük yaşta çocukların uyuşturucu kullandığını ifade eden Aydın, "Bir sorun olduğunda emniyeti arıyoruz, hemen ekip gönderiyorlar ancak bu yeterli olmuyor çünkü ekip gider gitmez başka bir grup geliyor ve uyuşturucu almaya başlıyorlar. Çocuklarımız kendilerini ziyan ediyor" diye konuştu. HALKI BOZUYORLAR Mahallede çok küçük çocukların uygunsuz şekilde oturduklarını belirten muhtar Aydın, "Çocukların ellerinde uyuşturucu var. Eşim başlarından aşağıya su döküyor, ‘Allah razı olsun teyze, ateşimizi söndürdün’ diyorlar. Pelitli, Havaalanı, Kaymaklı, Sanayi mahallelerinden taşımacılıkla gelen çocuklar buradaki çocuklarımızın da ahlakını bozuyor" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap