SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Boztepe yolunda kaldırım sorunu aşılıyor

Boztepe yolunda kaldırım sorunu aşılıyor

13 Eylül 2013 Cuma - 11:03




Trabzon Belediyesi'nin kentin önemli ulaşım arterlerinde biri olan Boztepe yolunda başlattığı tretuar çalışması bitme aşamasına geldi.





İran Caddesi ile Numan Gül caddelerinde yapılan ve Boztepe Ahi evre Camii'ne kadar olan 2 km' lik uzunluğundaki kaldırım çalışması yayaların daha güvenli bir şekilde yürümelerine imkân sağlayacak. Söz konusu alanda 8 bin 500 m2 parke kaplama yapılırken, çalışmalara yaklaşık 678 bin TL harcama yapılacak. Boztepe Mahalle sakinleri, Trabzon'un en işlek caddelerinden olan İran ve Numan Gül caddeleri üzerinde kaldırım çalışması yapılmasından oldukça memnun. Vatandaşlar, "Boztepe yolu üzerinde kaldırım yok denecek kadar azdı. Belediyemiz güzel bir çalışma ile kaldırımlarımızı çok modern bir şekilde yaptı. Yayaların can güvenliği açısından kaldırımların yapılması son derece önemli idi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap