A+ A-
Yorum
10

Bu sorunu çözün artık

Yayın Tarihi: 04.09.2015 - 09:53 | Güncelleme Tarihi: 04.09.2015 - 09:52
Eski Meclis üyesi, lokantasının yan tarafındaki kanalizasyondan gelen kokulara çözüm bulunmasını istiyor. Belediye yetkililerine seslenen İsmail Bayta

Eski Meclis üyesi, lokantasının yan tarafındaki kanalizasyondan gelen kokulara çözüm bulunmasını istiyor. Belediye yetkililerine seslenen İsmail Baytar, “Kanalizasyon sorunlarının çözülmesini istiyorum” dedi.

 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Eski Meclis Üyesi İsmail Baytar kendisine ait olan lokantanın yan tarafından akan kanalizasyon borularından gelen kötü kokudan, dükkânındaki müşterileri rahatsız olmaya başladı. Baytar’ın Akçaabat Yaylacık Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan lokantasının hemen yanından akan kanalizasyondan gelen kötü kokuları defalarca TİSKİ ekiplerine bildirmesine rağmen bir sonuç alamadı. Baytar, “Akçaabat Belediyesinin 2004- 2009 yılları arasında meclis üyeliğini yaptım. Şuanda işlettiğim dükkânımın yanındaki lağım akarını TİSKİ ekiplerine defalarca kez bildirmeme rağmen, bana ‘çözümsüzlüğü’ çözüm olarak sunuyorlar.

UTANÇ DUYUYORUM

Akçaabat Sebat Spor Stadyumu’nun alt tarafında bulunan dükkânıma üst tarafta bulunan 6 evin lağım atığı boşalıyor. Özellikle yağmurlu havalarda sinekten ve kokudan müşterilerimiz rahatsızlık duyuyorlar. Sonuçta burası benim şahsıma ait olan yer ve işletmedir. Eski bir meclis üyesi olarak bu durumdan utanç duyuyorum.

SORUNU ÇÖZÜN

Yetkililerden duyarlı davranılmasını ve bulunduğum yerden Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kadar olan güzergâhtaki kanalizasyon sorunlarının çözülmesini istiyorum. Ayrıca adı geçen güzergâhtaki binaların kanalizasyon atıkları karayollarının yağmur suyu kanallarına akıtılmaktadır. Hem karayollarının yağmur suyu kanalizasyonlarına sahip çıkmasını hem de Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bir an önce çözümsüzlüğe çare bulmasını ve mağduriyetin giderilmesini yetkililerden talep ediyorum” dedi.

Yusuf ARSLAN