SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Cenazede varlar şehitlikte yoklar

Cenazede varlar şehitlikte yoklar

02 Eylül 2017 Cumartesi - 08:30




Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı Karaca, siyasileri işaret ederek, “Şehitlerimizin cenaze törenlerine yoğun ilgi gösterenler senede 2 kez düzenl





KARANFİL BIRAKILDI

Trabzon’da Kurban Bayramı’nın 1. gününde her yıl olduğu gibi yine ilk tören Sülüklü Mezarlığı’ndaki şehitlikte yapıldı. Törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile az sayıda daire amiri ve vatandaş katıldı. Katılımcılar şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

İLGİ AZALIYOR 

Törene katılımın az olmasına Şehit Aileleri Derneği Başkanı Trabzon Şube Başkanı İsmail Karaca sitem etti. Karaca, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemde törenlere ilgi azalıyor. Maalesef şehitlerimizin cenaze törenlerine yoğun ilgi gösterenler onlar için senede 2 kez düzenlenen törene katılım göstermiyorlar” dedi.

DİLERİM DÜZELİR 

Şehit ailelerinin de katılımlarının az olmasına üzüldüklerini belirten Karaca, “Bakınız burada ne bir siyasi parti temsilcisi ne bir milletvekilimiz var. Sayın Valimiz de gelmese burada Allah’ın kulu olmaz. Dilerim bu düzelir. Dilerim gelmesi gerekip gelmeyenler oturdukları koltuklara şehitlerimiz sayesinde oturduklarını bir gün anlarlar” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap