SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Çevre için elele

Çevre için elele

02 Haziran 2017 Cuma - 13:00




75. Yıl Anaokulu öğrencilerini kabul eden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakabilmek adına çalışma yürü





Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Bulancak 75. Yıl Anaokulu Sabah Grubu Atom Karınca Sınıfı ve Papatyalar sınıfı anaokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Recep Yakar’ı makamında ziyaret ettiler. Yakar, Atık Pil Toplama Kampanyası kapsamında ilçede 1.250 Kg atık pil toplandığını belirtti.  Yakar, “1 Pil 800 ton suyu kirletebiliyor. Bin 250 kilo atık pil emin olun bizim yediğimiz sebzeleri, meyveleri içtiğimiz suların hepsini kirletmek için çok fazla olduğunu, geçmişten emanet olarak aldıkları çevreyi sağlam bir şekilde gençlere teslim etmek istiyoruz” dedi.

TEMİZ YAŞAM ALANI

Yakar, “Çocuklarımızda çevre bilincini aşılamak, geleceğimize daha temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakmak hedefindeyiz. Biz istiyoruz ki çevremiz temiz olsun. Havamız, suyumuz temiz olsun. Çalışmalarımız güzel ve yaşanabilir bir Bulancak olması için" diye konuştu. Bu tür etkinliklere gösterdikleri ilgiden dolayı 75. Anaokulu öğretmelerine ve öğrencilere teşekkür edip, öğrencilere oyuncak hediye edildi.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap