SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Çimentoyu unutmayın

Çimentoyu unutmayın

19 Mayıs 2015 Salı - 10:21




7 Haziran genel seçimleri öncesi saha çalışmalarına tam gaz devam eden siyasi parti milletvekili adaylarının vaatlerine halktan sert tepki geldi. Vata





HALK İSYAN ETTİ

7 Haziran’da yapılacak genel seçimlere sayılı günler kaldı. Milletvekili adaylarının saha çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Köy köy, mahalle mahalle vatandaşın ayağına giden adaylar vaatlerini tek tek sıralarken, Trabzon’un göbeğinde bulunan çimento fabrikasının ne zaman kaldırılacağı yönündeki belirsizlik halkı isyan ettirdi.

HEMEN KALDIRILSIN

Adayların oy isteme taleplerine sert bir dille cevap veren vatandaşlar, “Her gelen bir vaatte bulunuyor ama hiç kimse çimento fabrikasının ne olacağı yönünde sağlıklı bir açıklama yapmıyor. Erzurum lobisi o kadar ağır basıyor ki bu fabrikayı buradan kimse kaldıramıyor. Kimse boş vaatte bulunmasın” ifadelerini kullandılar.

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Başbakan Davutoğlu’nun ‘kaldırın’ talimatı verdiği fabrikanın nereye taşınacağı belirsizliğini korurken, şirket yönetiminin ise kent merkezine yakın bir yerde arazi arayışında olduğu öğrenildi. Fabrikanın bu yıl sonunda sona erecek sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı da netlik kazanmadı.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap