A+ A-
Yorum
10

Devletle bizi karşı karşıya getirmeyin

Yayın Tarihi: 09.04.2015 - 10:34 | Güncelleme Tarihi: 09.04.2015 - 10:33
Trabzon’da Kanuni Bulvarı’nın yapımı ile ilgili kamulaştırma süreci hak sahiplerini çileden çıkardı. Karayolları tarafından şerh koyulduğu için bina i

İSTİMLAK ÇİLESİ

Kanuni Bulvarı’nın geçtiği Yıldızlı’da arazileri istimlak edilmeyi bekleyen vatandaşların dün görülen mahkemesi bir kez daha ertelendi. Hak sahipleri, basın açıklaması yaparak durumu protesto etti. Hak sahiplerinden Zekeriya Durmuş, "Arazimizi ne alıyor ne de bize bırakıyorlar. Karayolları şerhi kaldırsın" diye konuştu.

NE BİTMEZ RAPOR!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden kamulaştırma ödemeleri için gelen 129 milyon TL’nin Ordu’da devam eden Ünye Çevre Yolu’na aktarıldığını iddia eden Durmuş, "Yaklaşık bir yıldır devam eden davalarda bir sonuç alınamadı. Son mahkeme bilirkişi raporu hazırlanmadığı için yine ertelendi" ifadelerini kullandı.

EYLEM Mİ YAPALIM?

Siyasilerin yaşanan olaylara seyirci kaldığından yakınan, özellikle iktidar yöneticilerinin kendilerine yardımcı olmasını isteyen yöre halkı ise, "Genel seçim öncesi siyasiler bizlere gelip ne anlatacak? Yerlerimizi ipotek ettirip kredi bile kullanamıyoruz. Biz hakkımızı almak için yol mu keselim, eylem mi yapalım, devletle karşı karşıya mı gelelim" dedi.

Adem YILMAZ