A+ A-
Yorum
10

Emanet paket almayın!

Yayın Tarihi: 01.04.2016 - 10:22 | Güncelleme Tarihi: 01.04.2016 - 11:01
Türkiye’de artan terör olaylarının ardından güvenlik güçleri Trabzon’da iş merkezlerine tanıdık ya da tanımadık kim olursa olsun emanet verilen paketl

İŞ MERKEZLERİ

Türkiye’de artan terör eylemlerinin ardından güvenlik güçleri harekete geçti. Trabzon Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin kent merkezinde bulunan tüm iş merkezlerini gezerek yetkililere güvenlik kamerası olup olmadığını sordukları, olmayanları en kısa zamanda taktırmaları gerektiği konusunda uyardıkları ortaya çıktı. 

POLİS TEDBİRLİ

İş merkezi yönetimi ile görüşen polis yetkilileri, son dönemlerde artan terör olaylarından dolayı herkesin daha hassas davranması gerektiğini belirttiler. Pasaj içerisine giren şüpheli şahıslara da dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen polislerin, “Bürolara hiçbir şekilde emanet paket ya da çanta almayın” uyarısında bulundukları belirlendi.

HASSAS BİR SÜREÇ

Karadeniz Bölgesi’nde şu an herhangi bir tehlike bulunmadığını belirten yetkililer, “Tehlike yok diye rahat hareket edemeyiz. Son günlerde çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Bölgemizi geçiş güzergahı olarak kullanmak isteyenler olabilir. Bizler de bunun önüne geçmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandılar.

Kemal bektaş