SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Emekliye ev imkanı

Emekliye ev imkanı

15 Aralık 2015 Salı - 10:34




TÜED Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, emeklilerin ev sahibi olmaları için ön talep formu almaya başladıklarını bildirdi.





Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, Trabzon’daki emeklilerin büyük bir bölümünün açlık sınırının altında yaşadığına dikkat çekerek, Trabzon’da yaşayan 136 bin emeklinin tamamının Türkiye’nin en pahalı kenti olan şehrimizde yaşadığını belirtti. 1 Kasım sonrasında kurulan 64. Hükümetten beklentilerinin büyük olduğunu belirten Bayraktar, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak Trabzon Milletvekilimiz Süleyman Soylu’nun görevlendirilmiş olması biz eski çalışanlar ve bugünkü emekliler olarak 136 bin emeklisi bulunan Trabzon’umuzu mutlu etmiştir. Seçim öncesi vaatlerinin gerçekleşmesi noktasında daha yakın, daha olumlu yaklaşılacağının inancındayız” dedi.

EMEKLİ İÇİN EV İMKANI

TÜED tarafından Ankara’da gerçekleştirilmiş olan 21. Olağan Genel Kurulu’na katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kendilerini onurlandırdığını belirten Bayraktar, Davutoğlu’nun konuşmasını hatırlattı. Bayraktar, Başbakan Davutoğlu’nun 30 Eylül 2015 tarihinde yaptığı konuşmada kendisine sunulan taleplerin yüzde 90’ınını kabul ettiğini söyleyerek, “Hemen akabinde Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü ziyaret ettik. Talebi sayın valimize sunduk ve olumlu karşıladı. Takip edeceklerini belirterek, hazine arazisinden yer bulmaya çalışacaklarını söyledi. Emeklilerimize bu hizmeti sunmak için elimizden geleni yaparak, Valilik tarafından onaylı ve resmi olan ön talep formu almaya başladık” dedi.

Yusuf Arslan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap