SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > En büyük yatırıma ilk kazma

En büyük yatırıma ilk kazma

17 Şubat 2014 Pazartesi - 17:09




Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, ilçenin en büyük yatırımlarından biri olan yeni Fatsa Devlet Hastanesi inşaatında başlayan kazı çalışmalarını





Yeni başlayan temel kazı çalışmaları ile ilgili Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Davut Erişmiş’ten bilgiler alan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan burada yaptığı açıklamada, “Fatsa’nın en büyük yatırımlarından bir tanesi artık hayata geçiyor” dedi. Başkan Anlayan, uzun süredir Fatsa Devlet Hastanesi’nin proje çalışmasının ihale aşamasında kaldığını, bunu takip ettiklerini kamuoyu ile daha önceden paylaştıklarını hatırlatarak, “Nihayetinde Yeni Fatsa Devlet Hastanesi’nin ihale aşaması sonuçlandı ve artık kazı çalışması resmen başlamış oldu. Fatsa’mızın ve bölgemizin en büyük yatırımlarından bir tanesi hayata geçiyor. Bittiğinde iç tefrişatı ile birlikte 110 milyon lira yatırım bedeli olan bir yatırımın kazısı yapılıyor. Sadece Fatsa’ya değil, bütün bölgemize hizmet verecek olan yeni Fatsa Devlet Hastanesi 300 yataklı olup, her türlü sağlık hizmeti verebilecek geniş donanıma sahip çok modern bir hastane olacak. 5 yıldızlı otel konforunda bir hastane olacak. Bir defa daha Fatsa’mız için bölgemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap