SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Gençlerin Buluşması

Gençlerin Buluşması

17 Nisan 2012 Salı - 14:19




Trabzon Kızılay İl Başkanlığına bağlı Trabzon Kızılay Gençlik Kolları İl Yönetimi, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun'u ziyaret





Trabzon Kızılay Gençlik Kolları İl Başkanı Semiha Karaosmanoğlu, görevi yeni devir almasının ardından ilk ziyaretini Trabzon Belediyesi Gençlik Meclis Başkanı Muammer Tosun'a yaparak uygulayacakları projelerde ortak hareket etmek istediklerini dile getirdi. Karaosmanoğlu, gençlik teşkilatı olarak henüz daha yolun başında olduklarını belirterek "Trabzon'da bulunan bu türlü gençlik yapılanması yok, belediyemizin desteklerini vermiş olduğu Gençlik Meclisi ile birçok noktada ortak hareket etmek istiyoruz" dedi. Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun da, Trabzon'da bu tür yapılanmaların desteklenmesi gerektiğini belirterek şöyle konuştu: "Türk Kızılay'ın önemini biliyoruz ve böyle bir yapılanmayı her zaman desteklemeye açığız. Kızılay'ın böyle bir ekip kurması bizi de sevindirdi. Trabzon gençliği olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da milletimizin gözbebeği olan Kızılay'ın yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde Kızılay Gençlik Kolları il yönetimi ile ortak projeleri hayata geçirme noktasında üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap