SON DAKİKA



Haber > Giresun > Bakan Soylu'yu eleştirenler için ''soysuz'' pankartı!

Bakan Soylu'yu eleştirenler için ''soysuz'' pankartı!

11 Mayıs 2022 Çarşamba - 09:29




Giresun’un Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, ilçe merkezi “Bu kadar soysuza Süleyman Soylu yeter” yazılı pankart astı.





Giresun’un Espiye Belediyesi'nin ilçe merkezi “Bu kadar soysuza Süleyman Soylu yeter” yazılı pankart asmasına tepki gösteren CHP İl Başkanı avukat Gültekin Uzunalioğlu, “Siyasetteki seviyeyi alçaltan, nezaketsiz ve halkımızı tahrik eden bu seviyesiz sözler içeren pankart" dedi.

Cumhuriyet gazetesinden Erdoğan Erişen'in haberine göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun fotoğrafının yer aldığı pankart tepki çekti. Giresun Barosu ve önceki CHP İl Başkanı avukat Gültekin Uzunalioğlu, “Siyasetteki seviyeyi alçaltan, nezaketsiz ve halkımızı tahrik eden bu seviyesiz sözler içeren pankartı hazırlayanları ve asanları şiddetle kınıyoruz” dedi. Uzunalioğlu, “Soyluluk ve asillik, nezaketle halka hizmeti içerir. Hakaretle, seviyesiz üslupla ve nezaketsiz şekilde davrananların soyluluktan en son bahsedecek kişiler olduğunu hatırlatarak siyasi rakiplerimizi nezakete davet ediyoruz” ifadesini kullandı.

 

Cumhuriyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap