SON DAKİKA



Haber > Giresun > CHP’li Cebeci Tirebolu Çay Fabrikası için çay üreticilerine böyle seslendi: Giresun’un son kalesi düşmesin

CHP’li Cebeci Tirebolu Çay Fabrikası için çay üreticilerine böyle seslendi: Giresun’un son kalesi düşmesin

09 Haziran 2023 Cuma - 13:24




Giresun İl Genel Meclisi’nin CHP’li Meclis Üyesi Ömer Cebeci, “İktidar tarafından satılmayan tek fabrika, Tirebolu’daki çay fabrikasına sahip çıkın” dedi





Editör: Seçkin ÜZEN

ÜRETİCİLERİ UYARDI


Giresun İl Genel Meclisi’nin CHP’li üyesi Ömer Cebeci, Tirebolu’daki Çay Fabrikasının akıbetinin de Seka Kağıt ve Tirebolu’daki FİSKOBİRLİK fabrikaları gibi olmasından korktuğunu söyledi. Cebeci, özellikle yöredeki çay üreticilerini uyararak çay fabrikasına sahip çıkmalarını istedi.

VARLIK FONUNDA

Cebeci, “Giresun’da iktidar tarafından satılmayan, bacası tüten tek devlet yatırımı son kale Tirebolu Çaykur Çay Fabrikasıdır. Bu fabrikada ÇAYKUR'la birlikte Varlık Fonundadır. Tıpkı Giresun da daha önce bulunan Seka kağıt fabrikası ve Tirebolu Fiskobirlik fabrikası gibi kaderini beklemektedir” dedi.

FABRİKANIZA SAHİP ÇIKIN

Üreticileri ve vatandaşları uyaran Cebeci, “Eynesil, Görele, Çanakçı, Tirebolu, Güce, çay üreticisi vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum. Fabrikanıza sahip çıkın. Bu fabrika size geçmiş iktidarların merhum liderler sayın Ecevit'den, Demirel'den, Erbakan'dan sizlere emanettir” diye konuştu.

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap