SON DAKİKA



Haber > Giresun > Espiye’de kardeşlerin yarışı!

Espiye’de kardeşlerin yarışı!

15 Aralık 2023 Cuma - 09:33




31 Mart 2024 yerel seçimleri için AK Parti Espiye’den aday adaylığını açıklayan mevcut başkan Mustafa Karadere aday gösterilmesi halinde CHP’den adaylığını açıklayan kardeşi Erol Karadere ile yarışacak





BU KEZ CHP’DEN

Giresun’un Espiye ilçesinde  2004-2014 yılları arasında AKP’den 2 dönem belediye başkanlığı yapan  Erol Karadere, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden ilçesinin belediye başkanı olmak için aday oldu. Karadere, bu kez başkanlık seçimine CHP’nin adayı olarak girecek.  Seçimlerde Karadere’nin  muhtemelen en büyük rakibi ise ağabeyi olacak.

AKP’DEN ADAY OLDU

Geçtiğimiz seçimde kardeşinden belediye  başkanlığı devralan  ağabey Mustafa Karadere  AKP’den yeniden belediye başkanı olmak için aday adayı oldu. İlçede 8 kişinin aday adayı olduğu AKP’de belediye başkanlığı için en kuvvetli isim mevcut belediye başkanı Karadere olarak gösteriliyor.  İlçede iki kardeşin muhtemel başkanlık yarışı merakla bekleniyor.

HABER: SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap