SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun AK Parti’de merakla beklenen tarih belli oluyor!

Giresun AK Parti’de merakla beklenen tarih belli oluyor!

05 Şubat 2024 Pazartesi - 10:51




AK Parti’de merakla beklenen aday tanıtım tarihi belli oluyor





Giresun’da AK Parti ilçe ve belde belediye başkan adaylarının 7 Şubat Çarşamba günü açıklanması bekleniyor. Ordu, Trabzon ve Samsun’da ilçe ve belde belediye başkan adaylarının hafta sonu açıklanmasının ardından gözler Giresun’a çevrildi. İlçe ve belde belediye başkan adaylarının düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından açıklanması bekleniyor.

AK Parti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için tüm il, ilçe ve beldelerde tam kadro sahaya iniyor. İl belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardında ilçe ve belde belediye başkan adayları da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkan Yardımcıları tarafından açıklanmaya başlanıldı.

Bölgemizde geçtiğimiz Cumartesi günü Ordu, Trabzon, Pazar günü ise Samsun’da ilçe ve belde belediye başkan adayları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından açıklanmıştı.

7 Şubat Çarşamba günü açıklanacağı kaydedildi. Aday tanıtım toplantısıyla ilgili tarih, yer ve saat konusunda bugün veya yarın AK Parti il başkanlığından bir açıklama bekleniyor.

Giresun AK Parti belediye başkan Aytekin Şenlikoğlu olurken ilçelerde bekleyiş sürüyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap