SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun’da su problemi yaşadığımız için utanıyorum!

Giresun’da su problemi yaşadığımız için utanıyorum!

04 Şubat 2024 Pazar - 10:40




Fuat Köse ''Giresun’da su problemi yaşadığımız için utanıyorum!''





CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, “Bu şehrin su sıkıntısı yaşamasından utanç duyuyoruz. Bu devirde bu şartlarda böyle bir sorun yaşamak, vatandaşlarımızın evlerine içme suyu taşıması bizim utanç duyduğumuz bir konudur” dedi.

Köse, Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İl Başkan Gökhan Şenyürek ve Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

“SEÇİMDEN ÖNCE AÇIKLANAN 60 PROJENİN 8’İ YAPILMIŞ”

Giresun’da halkın karşısına, sadece seçimde oy almak ve ayağı yere basmayan projelerle değil gerçekçi, yapılabilir projelerle ve her zaman yanlarında olduklarını göstermek için çıkacaklarını belirten Köse, “Seçimden önce 60 proje açıklamışlar ama sadece 8 tanesi gerçekleşmiş. İktidarın nimetlerinden faydalanalım diye halk oy vermiş ama sadece 8 proje hayat geçirilmiş. Bu projeler oy almak ve aldatmak odaklı bir çalışma olmuş. Bizler gerçekçi ve yapılabilir projelerle halkın karşısına çıkacağız.

“TAŞINMAZI VE TOPRAĞI SATMAYACAĞIZ”

Kimseyi kandırmayacağız, sadece oy almak için değil her zaman yanlarında olduğumuzu göstereceğiz. Taşınmazı ve toprağı satmayacağız. Beton santrali kurup beton satacağız. Kendi çardağımızı yapıp artanı satacağız, konteyner üreteceğiz ihtiyacımızdan fazlasını satacağız. Son 5 yılda yozlaşmayı ortadan kaldırmak, insanların kucaklaştığı bir sosyal belediyeciliği hayata geçireceğiz” diye konuştu.

“ŞENLİKOĞLU’NUN DENİZ KÜLTÜRÜ ZAYIF”

Köse, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun deniz kültürünün zayıf olduğunu da belirterek, şöyle devam etti:

“Denizle Giresun’u buluşturduk dedi. Siz denizle önümüzü kestiniz. Plajlarda taş ve çelik yapı mı olur? Birkaç yapı borç karşılığında girişimcilere verildi. İnsanlar kumla buluşamaz oldu. Plajlar halkındır. Parkeyi söktü, beton dökerek yürüyüş ve bisiklet yolu yaptı. 15 milyonluk işi 60 milyon liraya yaptırdı. Hiç mi vicdanınız sızlamadı. Benim giden bu parala vicdanım sızladı. 100 milyon liralık özel kalem gideri tasarrufla 5 milyon liraya düşürülecek, şeffaf bir belediyecilik sergileyeceğiz.”

“YAŞANAN SUSUZLUKTAN UTANÇ DUYUYORUZ”

Kendileri için değil kent için göreve geleceklerine dikkat çeken Köse, “Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını şehrimizde uygulamak istiyoruz. Belediyenin bütçesini tasarruflu kullanıp, halkımızın yararına projeler üreteceğiz. Bu şehrin su sıkıntısı yaşamasından utanç duyuyoruz. Bu devirde bu şartlarda böyle bir sorun yaşamak, vatandaşlarımızın evlerine içme suyu taşıması bizim utanç duyduğumuz bir konudur. Giresun Belediyesi iktidar partisinin yönetiminde olduğu halde iktidar partisinin nimetlerinden geri kalmıştır. Bu gibi birçok sorunu, yapılabilecekken yapılamayanları birlikte çözüp, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını şehrimize getireceğiz” ifadelerini kullandı.
Köse, çok yakın zamanda halkın da katılımının olacağı bir toplantıyla hazırladıkları projeleri kamuoyuna açıklayacaklarını da sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap