SON DAKİKA



Haber > Giresun > Güney Çevre Yolu Olmazsa Olmazdır!

Güney Çevre Yolu Olmazsa Olmazdır!

03 Ocak 2018 Çarşamba - 10:15








GESOB Başkanı Ali Kara, esnaf ve sanatkarlar olarak 2018 yılından umutlu olduklarını söyledi. “2017 yılının esnaf açısından zor bir yıl oldu” diyen Kara, “Hükümetimizin KOSGEB ve kredi kefalet kooperatifleri aracılığıyla esnaf ve sanatkarımıza büyük desteği oldu ama esnafımız borcu borçla kapatmak zorunda kaldı. Esnafımız kullandığı kredi ile iş yapamadı, borç ödedi. Esnaflarında iş yaparak, ayakta durabilmesi için kamu yatırımları ve istidam alanları artırılmalıdır. Sadece fındık ve memur ile emekli maaşına dayalı bir Giresun ekonomisinden çok fazla bir şey beklemek doğru değil. Giresun ekonomisi için güney çevre yolu olmazsa olmazdır” dedi.

UYUMLU ÇALIŞILIRSA SONUÇ ALINIR

Giresun esnaf ve sanatkar teşkilatı olarak Giresun’a yapılan her hizmetin yanında ve destekçisi olduklarını kaydeden Kara, “Hükümetle ile uyumlu çalışılırsa sonuç alınır. Hükümetle kavga ile netice almamız mümkün değil. Akli selim insanlar, yapılan güzel şeyleri takdir eder, alkışlar. Giresun’a yapılması düşünülen ama geciken işleri de yapıcı bir eleştiriyle gündeme taşır ve siyasetçi ve milletvekillerini yönlendirir. Giresun esnaf ve sanatkarlar odaları birliğinin temel prensibi budur” şeklinde konuştu.

Mesut ERDOĞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap