SON DAKİKA



Haber > Giresun > Hak ve Adalet için iktidara talibiz!

Hak ve Adalet için iktidara talibiz!

05 Şubat 2018 Pazartesi - 13:11




İyi Parti İl Başkanı Yüksel, Piraziz ve Tirebolu’da yaptığı konuşmada, İYİ Parti’nin zorunluluktan doğduğunu söyleyerek, iktidara talip olduklarını if





İYİ Parti Piraziz İlçe Teşkilatı’nın ardından Tirebolu İlçe Başkanlığı binasının açılışı da partililerin ve vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleştirdi. İYİ Parti Giresun İl Başkanı Avukat Ünzile Yüksel, açılışlarda yaptığı konuşmada, İYİ Parti iktidarında Giresun’da ve tüm Türkiye’de hak ve adaletin sağlanacağını ifade ederek, “Korkmuyoruz, hak ve adalet için iktidara talibiz” dedi.

BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE

Yüksel, “O söz sizin bize emanetiniz olsun. İsteğiniz ve sözünüz başımızın üstündedir. İYİ Parti döneminde hak ve hukuk eşit olarak dağıtılacağı için emanetiniz ehil eldedir. Bugün önemli bir gün. Sadece bizim için değil, Tirebolu için değil, Giresun, Türkiye, Ortadoğu hatta tüm dünya için önemli bir gün. Niye önemli bir gün? Yaşadığımız coğrafya zorlu bir coğrafya. Bu coğrafyada irili ufaklı yüzlerce medeniyet geldi geçti” diye konuştu.

HALK BİZCE USANDI

İYİ Parti’nin zorunluluktan doğduğunu söyleyen Avukat Yüksel, “Ülkemizin bugünkü acı tablosundan yakınan halk bizce artık usandı. İşte bu sebeple İYİ Parti Türkiye’nin gerçeklerinden doğdu. Bu millet bize; ‘Çıkın meydanlara kurun partinizi, oyumuz sizindir, yönetin bizi’ dedi ve bizlerde artık ülkemizde yaşanan haksızlıklara karşı gelmek için bu meydanlardayız” ifadelerini kullandı.

Mesut Erdoğan


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap