SON DAKİKA



Haber > Giresun > İktidarin tek alternatifiyiz!

İktidarin tek alternatifiyiz!

01 Mart 2018 Perşembe - 14:17




İYİ Parti İl Başkanı Yüksel, “Meral Akşener’in dik ve onurlu duruşunun gölgesinde, emin adımlarla iktidara yürüyen vatan sevdalısı bir siyasi hareketi





İYİ Parti Giresun İl Başkanı Avukat Ünzile Yüksel, “Partimize daha kuruluş aşamasında başlayan engellemeler ve saldırılar, kurulup her geçen gün büyümeye başladığımız bugünlerde de devam etmektedir” dedi. Yüksel, “Kamuoyuna baskılarla korku salanlar esasında bu yaptıklarıyla İYİ Parti’nin hızla büyümesinden ve milletle kucaklaşmasından ne kadar korku duyduklarının altına imza atmaktadırlar. Biz hiçbir baskıya ve engellemeye boyun eğmeden Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in dik ve onurlu duruşunun gölgesinde, emin adımlarla iktidara yürüyen vatan sevdalısı bir siyasi hareketiz, İktidarın tek alternatidiyiz” dedi.

BENZERİ GÖRÜLMEDİ

Yüksel sözlerini şöyle sürdürdü: “İYİ Parti adeta sel olmuş akıp gelmektedir ve Tüm Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş bir şekilde örgütlenmesini tamamlamıştır. Bu bir kutlu yürüyüştür. Bu yürüyüşte önümüz kesmek isteyenler olacağı gibi birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızdan da tökezleyip düşecek, yolu yarıda bırakacak, baskılara boyun eğecek, şahsi çıkarlarına ve ihtiraslarına yenik düşecek, hatta bu oluşumu baltalamaya çalışacak ayrık otları da olacaktır. Bizler vatan, millet sevdasıyla çıktığımız bu yolda bu ayrık otlarını da temizleyerek arkamıza bakmadan iktidar mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Mesut ERDOĞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap