SON DAKİKA



Haber > Giresun > Keşap Kaymakamı Selin SARI Oldu

Keşap Kaymakamı Selin SARI Oldu

02 Temmuz 2024 Salı - 11:45




Bugün yayınlanan Resmi Gazete'deki kararla birlikte Keşap Kaymakamı değişti.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan yeni atama kararlarına göre, 10'u İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatında, 292'si ise Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak Taşra Teşkilatında olmak üzere 302 Mülki İdare Amirinin görevleri değiştirildi.

Bugün yayınlanan Resmi Gazete'deki kararla birlikte Keşap Kaymakamı Selin SARI oldu.

SELİN SARI KİMDİR?

1989 tarihinde Rize’de doğan Sarı, İlk ve ortaokulu  Çayeli 9 Mart İlköğretim Okulu’nda okuduktan sonra lise eğitimini Rize Anadolu Lisesinde tamamladı. Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 17 Aralık 2016 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 20 Temmuz 2017 de 105. Dönem Mülki İdare Amiri - Rize Kaymakam Adayı olarak görevine başladı. İl stajını Rize’de, Kaymakam Refikliği stajını Ankara-Gölbaşı ve Yalova- Çınarcık Kaymakamlıklarında tamamladı. Kaymakam Vekilliği görevini Samsun Yakakent Kaymakamlığı’nda yaptı.İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu bünyesinde yaptığı teftiş stajının ardından 8 ay süreli yurt dışı stajı sonrası Kaymakamlık Kursunu başarı ile tamamladı. 
Sırası ile Denizli Çal Kaymakamlığı, Şanlıurfa Halfeti Kaymakamlığı görevinde bulundu.
Selin SARI Halfeti ilçesindeki başarılı çalışmaları neticesinde 10 Ocak 2023 tarihinde İçişleri Bakanlığı ve  Türk İdareciler Derneği tarafından “BAŞARILI İDARECİ MERHUM VALİ CELALETTİN TÜFEKÇİ MESLEK ÖDÜLÜ”nü alarak Yılın Başarılı İdarecisi seçilmiştir.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap