A+ A-
Yorum
10

Ramazan Kılıç; Davamızın bekçileriyiz

Yayın Tarihi: 10.05.2019 - 12:24
AK Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç, AK Parti’nin iktidara geldiği günden bu yana ülkenin refahı ve geleceği için çalıştığını ifade ederek, “Gençler bu davanın bekçileridir” dedi
AK Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç, gençliğin önemine vurgu yaparak, “Geçmişini iyi bilen nesiller yetişiyor” dedi. Kılıç, “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların karşısında duran Türkiye Cumhuriyeti 1. Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasında dava arkadaşı olmak, sevdasına sevdalı olmak için buradayız. Son 17 yılda ülkemiz üzerinde oynanan oyunların daha çok farkındayız. Bu zulümler yıllarca sürdü. Bu ülke neler görmedi ki? Sadece 1990-2000 arası azınlık hükümetleri dâhil 10 hükümet kuruldu. 6 kez giden Süleyman Demirel, "iki anahtar" vaadiyle 7'nci kez geldi. Anayasa kitapçığı fırlatma krizi, Türkiye ekonomisine en büyük krizi yaşattı. Koalisyon dönemi partimizin tek başına iktidarı ile bitti” ifadelerini kullandı. İşte Kılıç’ın o açıklamaları: AK Parti Genel Başkanımız ve Türkiye 1. Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın istikrar abidesi iktidar yönetimi, her gün yükselen bir Türkiye ve kazanan bir toplum olarak gerçekten eski günleri birazcık da olsa bilen bir toplum duruşuyla %52 gibi büyük bir destekle milletin güler yüzü olma yolunda büyük desteğini almıştır. İstikrarlı duruşu ve bir dönem önce de  Milli Savunma Bakanlığı gibi ülkemizin de içinde bulunduğu savaş ortamının yükünü sırtlayan ve şu an İstanbul milletvekilimiz ve genel başkan yardımcımız olan Sayın Nurettin Canikli başta olmak üzere, milletvekillerimiz Kadir Aydın, Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk ülkemiz, milletimiz ve ilimiz için elinden gelen her şeyi yapıyorlar.

SiYASi iSTiKRARIN iÇiNDEYiZ…

Bundan önce görev yapan milletvekillerimiz de aynı şekilde çalışmıştır. İktidar olduğumuz günden bu yana ülkemizin refahı, huzuru ve istikrarı için elinden geleni yapan bir siyasi istikrarın içindeyiz. Hangi milletvekilimiz olursa olsun ülkemiz için elinden gelenin en iyisini yapmıştır. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekillerimiz sayesinde ilimize yapılanları sayacak olursak bu röportajı onunla tamamlamış oluruz. Birkaç örnek verecek olursak, ‘Giresun-Ordu Havalimanı, Giresun ve Bulancak OSB, Giresun ve Bulancak Toki, Giresun Çotanak Arena, Giresun’a yapılan okullar yurtlar ve birçoğu iktidarımız döneminde ve milletvekillerimiz sayesinde yapılmıştır.

31 MART SEÇiMLERi

Sizin de bildiğiniz gibi önemli bir seçim maratonunu daha geride bıraktık. İlçemizde halkımız yine AK Parti belediyeciliğinde devam karar verdi. Bulancak’ta gönül belediyeciliği kazandı. Bu seçim ve geçtiğimiz tüm seçimlerde bize destek olan değerli vatandaşlarımıza ve partimizin bütün kademelerinde görev yapan her dava arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.


GENÇLER SÖZ SAHİBİ OLSUN İSTEDİK VE OLDU

16 Nisan’da bir referandum gerçekleşti. Biz gençlerimize referandumda ‘Evet’in ne kadar önemli olduğunu anlattık. Hemen ardından 24 Haziran seçimleriyle birlikte gençlerimiz Gazi Meclisimizde onlara ayrılan yerlerini aldılar. Bizim amacımız gençlerimizin sadece bu konuda değil her konuda ülkesi ve yaşadığı toplum adına söz sahibi olmasını istedik. Bizim amacımız Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve bu vatanın davasını gençlerimize aktarmaktır. Ana muhalefet partisi liderini ve ekibini görüyorsunuz. 

ESNAF İÇİN YOĞUN ÇALIŞMA

İktidara geldiğimiz günden bu yana hem ithalat hem ihracat yönünden ülkemizde ve ilimizde büyük bir gelişme sağlandığı görülmektedir. Giresun’da işlerin bu konuda yolunda olduğunu düşünüyorum. Hükümetimizin esnafla ilgili yoğun çalışmalar yaptığını biliyoruz.

ENGEL OLMAYA ÇALIŞMAK MI?

Bakıyoruz Almanya 3. Havalimanına karşı, ana muhalefet de karşı. Halkın desteğini %52 ile almış bir liderin yaptıkları takdir görüyorsa bunu alkışlamak mı gerek yoksa engellemek mi? Demek ki onların doğruları bunlar ki halk onlara güvenip bir kere bile olsa iktidarı nasip etmiyor. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, neye karşı çıkarlarsa çıksınlar liderimizin de dediği gibi ‘Durmak yok, yola devam’.

TANITIMDA GERi KALDIK

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından en uzun yaşanılabilir şehir Giresun seçilmiştir. İlimizin tanıtım ve turizm açısından geride olduğunu söyleyebiliriz. Giresun olarak en önemli turizm kapımız tabii ki yaylalarımız. Biliyoruz ki denizin olduğu her yerde deniz turları ve vapur gezileri yapılmakta ancak bölgemizde ve ilimizde bu konuda şu an bayağı gerideyiz. Elimizde Giresun Adası gibi büyük bir turizm etkisi var. Giresun’a gelip kaleyi görmeden kesinlikle gitmeyin.

BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERiZ

Burada ilçemiz adına ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bulancak adına gece gündüz, yağmur çamur demeden, yılmadan ve yorulmadan çalışan, bizlere bu görevleri layık gören ve gençlere öncülük yapan Bulancak Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar ve AK Parti Bulancak İlçe Başkanımız Necati Yıldırım’a sizlerin aracılığı ile teşekkür etmek istiyorum.  Gençlerin her daim yanında oldular ve eminim ki her zaman olmaya devam edecekler.

‘YAPAMAZSINIZ’ DEDiLER…

Gençlere ‘18 yaşında sizden hiçbir şey olmaz’ dediler. ‘Bu işi sizler yapamazsınız’ dediler ancak yine kazanan gençlerimiz oldu. İktidarımızda ise gençlere okullarda, üniversitelerde ve belediyelerde konseyler kurmalarını, seçimler yapıp kendilerini kendi içlerinden seçtikleri kişilerin yönetmesi gerektiğini söyledik ve bunu başardık. Hangimiz sizce gençlere daha çok sahip çıkıyor? Bizim Cumhurbaşkanımız gençlere ‘Asım’ın Nesli’, ‘Fatih’in Torunları’ diyor. Gençler 18 yaşında söz sahibi olsun diyor. İstanbul'un fethini gerçekleştirmedi mi? Çanakkale'de ve birçok vatan toprağında savaşan 12-13 yaşlarında çocuklar gençler değil miydi? 15 Temmuz'da gençlerimiz dışarı çıkıp tankların altına yatıp, mermilere meydan okumadı mı? Atalarımızın büyük sözü geliyor aklımıza: Ağaç yaş iken eğilir. Hangi taraf gençlerin üzerine titriyor sizce? Buna toplumumuz 16 Nisan’daki referandumda ‘EVET’ diyerek gereken cevabı en güzel şekilde verdi. 

iLiMiZDE EN BÜYÜK SORUN iŞSiZLiKTi

İlimizde en büyük sorun işsizlikti. Artık bu sorun tamamen ortadan kalkıyor. Biz Bulancak olarak bu konu da daha da şanlıyız. Az önce de söylediğim gibi iktidarımız döneminde ilçemize nasip olan Organize Sanayi Bölgesi, ilimiz ve ilçemiz için çok önemli bir adımdır. Şu anda 3 adet aktif fabrika açılmış durumda olup tamamen istihdama dayalı olarak da yeni açılacak diğer fabrikalarla Karadeniz Bölgesi’nin en iddialı Organize Sanayi Bölgesi olacağını düşünüyorum.


MUHALEFET KÖSTEK DEĞiL DESTEK OLMALI

Normal şartlarda bir ülkede ciddi bir muhalefet olmadan işlerin düzgün bir şekilde yapılamayacağı söylenir. Ama bizim ülkemizde tam tersi olduğu görülüyor. Ülkemizin geleceği için yol, hastane, havaalanı gibi icraatların yapılmasının hep karşısında olan bir muhalefet var. Avrupa neyi istemiyorsa ana muhalefet onu istemiyor. Avrupa neye karşıysa ana muhalefet ona karşı. Muhalefet engelleyen, köstek olan değil destek olan olmalıdır. Maalesef bizim ülkemizde yıllardır böyle bir düzen var. 

BU ÜLKEDE DAVA ADAMI KOLAY YETiŞMiYOR

Benim her genç gibi siyasi görüşüm ve dava bilincim küçük yaşlarda aile büyüklerimizden gördüğümüz, içinde bizzat şahit olduğumuz ve büyüklerimiz tarafından şahit olunan 2000 yılından önceki Türkiye şemasıyla bilinçlenerek bu davanın hak dava olduğunu düşündüğüm anda başladı. Siyasi hayatıma arkadaşlarımında yardımıyla AK Parti Bulancak Gençlik Kollarında Yönetim Kurulu üyesi olarak başladım. Gençlik kollarında birlikte ter döktüğüm, bayrak astığım arkadaşlarımın ve gecemizi gündüzümüze kattığım davamın gençlik kolları başkanlığını yapmayı Rabbim bizlere nasip etti. Bu gençlere ve gençliğe sahip çıkan ve söz sahibi yapan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

BULUNMAZ NiMET

Havaalanı Ordu ve Giresun için bulunmaz bir nimettir. Deniz üzerine inşa edilen, bazı çevreler tarafından balon yatırım denilen ve birçok iktidar tarafından söz verilip yapılamayan havaalanı hükümetimiz tarafından yapıldı. Sadece ilimiz nüfusu 450 binin üzerinde. İstanbul, diğer iller ve ülkelere baktığımız zaman 1,5 milyona yakın Giresunlunun olduğunu biliyoruz. Bildiğim kadarıyla artık hac vazifesini gerçekleştirecek vatandaşlarımız ve Almanya’daki vatandaşlarımız için de direkt uçuşlar başladı. Giresun’a turizm açısından da etkisi olacağını düşünüyorum.
 
Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler