SON DAKİKA



Haber > Giresun > Söylemlerin değil eylemlerin partisiyiz

Söylemlerin değil eylemlerin partisiyiz

05 Ocak 2018 Cuma - 07:20




Yeni bir parti olan Osmanlı Partisi’nin Genel Başkanı İbrahim Ünye, merak edilenleri gazetemizin Giresun temsilcisi Erkan Başkıran’a anlattı





Erkan BAŞKIRAN

Dünyanın en genç siyasi parti genel başkanı olan Osmanlı Partisi Genel Başkanı İbrahim Ünye, gazetemizin Giresun temsilcisi Erkan Başkıran’a konuştu. Partiyi kurma sebebini mevcut siyasi partilerin birbirlerinin devamı olması ve her siyasi partinin ölmüş liderlerinin sözlerini paylaşmaktan başka bir faaliyeti olmaması olarak açıklayan Başkan Ünye, bugün hiç kimsenin partisinin kalmadığını söyledi. Ünye, ayrıca artan tecavüz olaylarının önünü kesmek için idam cezasını getireceğine de söz vererek söylemlerin değil eylemlerin partisi olacaklarının altını çizdi.

TÜRK - iSLAM ALEMiNi YÖNETMEYE TALiBiZ

Dünyanın en genç siyasi parti genel başkanıyım. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun öğrencisiyim, bundan sonraki siyasi hayatım Muhsini bir tavırla olacak ve devam edecektir. Milletin derdiyle dertlenen biriyim. Tek derdimiz Türkiye'yi yönetmek değildir. Menzilimiz geniş olacak, ümmetin derdiyle dertlenerek tüm İslam Alemini yönetmeye talibiz. Ülkeyi Osmanlı adaletini ve hoşgörüsünü örnek alarak yöneteceğiz.

ŞU ANDA 48 iLDE iL BAŞKANLIKLARIMIZI AÇTIK

48 ilde Osmanlı Partisi’nin tabelasını, logosunu şehrin en işlek caddelerinde görebileceksiniz. Diyarbakır, Urfa, İstanbul, Bursa, Samsun, İzmir, Antalya, Sakarya, Bolu, Düzce, Karabük, Afyonkarahisar, Kahramanmaraş... Türkiye'nin her yerindeyiz. Tabi ki bizim bu çalışmalarımız, koşuşturmalarımız ilk seçimlere katılmak içindir. Bu hafta içerisinde de Allah izin verirse seçime girme yeterliliği belgemizi alacağız.


POLİSE ASKERE KURŞUN SIKAN AFFEDİLMEZ

Biliyorsunuz ki Sayın Cumhurbaşkanımız ‘önümüze gelirse imzalarız’ demişti. Şu anda da AK Parti’nin genel başkanı oldu. Kim getirecek Cumhurbaşkanımızın önüne bunu? Sayın AK Parti Genel Başkanından rica ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız önüne gelmesini bekliyor. Bu yasa tasarısını bir zahmet Sayın Cumhurbaşkanımızın önüne gönderin. İdam cezası gelsin; benim polisime, benim askerime kurşun sıkan kim olursa olsun affedilmeyecek. Kesinlikle af yasası diye bir şey yok. Bizim iktidarımızda teröriste de kadına şiddete de tecavüzcüye de idam gelecek, bu kadar söylüyorum. Hanımların yanından geçerken çekinecekler. Her gün Türkiye’de günde 2 kadın cinayeti oluyor. Ne kadar büyük bir sayı değil mi? Bana dehşet geliyor bu bildiklerimiz. Osmanlı Partisi iktidarında kadına şiddeti sıfıra indireceğim, söz veriyorum. 

10 YIL SONRAKi iLK SEÇiMDE CUMHURBAŞKANIYIM

Yaşımın genç olması münasebetiyle 10 yıl sonraki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde cumhurbaşkanı olacağım. Ülkemiz ve tüm dünya Müslümanları için ürettiği projelerle, bizi parçalara ayıranlar görecekler ki ecdadımızın ayak bastığı tüm toprakları -Türk İslam Birliği- adı altında yeniden şaha kaldıracağız. Hiç kimse Müslüman topraklarında at oynatamayacaktır. 

MUHALEFET NASIL YAPILIRMIŞ


Türkiye’de muhalefet diye bir şey yok. Ana muhalefet görevini yerine getiremiyor, doğruya yanlış, yanlışa da doğru dediğinden halka güven vermiyor. Seçmen oy verecek parti arıyor. Sırf muhalefete inat AK Parti’ye oy veren seçmen kitlesi var. Osmanlı Partisi muhalefet olmak için gelen bir parti değil ama Osmanlı Partisi beldeden, köyden tutun da en yüksek büyük şehre kadar gördüğü bir yanlışı ‘aman benim burada bir menfaatim olmaz mı’ deyip geri durmayacak. Osmanlı Partisi’nin her bir ferdi buna Zafer başkanım da dahil Giresun ve Bulancak için konuşursak eğer orda bir yanlış görürse, yanlışı babası dahil yapsa onun hesabını soracak. Sormasa ben teşkilatlarımdan sorarım. Muhalefetin ne olduğunu Osmanlı Partisi gösterecek. Nasıl mı? Mesela Bulancak’ta bir yol yapılıyor, buna karşı gelmeyeceğiz. Diyeceğiz ki Allah razı olsun, yol yapıyorsunuz ama biz olsak bu yolu örneğin 5 metre değil de 8 metre yapardık. Altyapısını yapardık, sonra üstyapısını yapardık. Bizim muhalefetimiz bu şekilde yapıcı olacak. 

BİZİM BARAJ SORUNUMUZ YOK

Bizim hiç gitmediğimiz yerde bile halk bize teveccüh gösteriyor, oy vereceğini söylüyor. Beklenen bir parti olduğunu söylüyor. Çünkü bugün hiç kimsenin partisi kalmadı. Herkesin bir kemik oyu vardı ama o yok. Herkes ‘eğer gerçek bir lider çıkarsa bizim sorunlarımıza değinirse biz o tarafa yöneliriz’ diyor. Ben televizyon ekranlarından bir açıklama yapmıştım, ‘Türkiye’de yoksulluk sınırı altında kimse çalışmayacak’ demiştim. Bu söylemim büyük yankı oluşturdu güzel telefonlar aldık. Ben bu iddiamı tekrar söylüyorum. Bakın yine bir tecavüz olayı var. Bizim iktidarımızda söz veriyorum, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı evlatları benim evladım olacak. Bir tecavüz olayı olduğunda ‘benim evladıma birisi tecavüz etse nasıl davranırdım’ deyip öyle davranacağım, öyle ceza isteyeceğim. Bir kere idam cezasını Osmanlı Partisi getirecek. Osmanlı Partisi haricinde hiçbir parti idam cezasını geri getiremez.

HiÇ DURMUYORUM

Güzel projelerimiz var, söylemlerin değil eylemlerin partisi olacağımızı söylemiştim. İlk kurulduğumuzda işte bunu da gösteriyoruz. Biz eylemlerin partisiyiz. Türkiye genelinde teşkilatlanmamızı hemen hemen bitiriyoruz. Her ilde olmaya çalışıyoruz. Beni az çok takip ediyorsunuz, görüyorsunuzdur ki her gün bir ildeyim hiç durmuyorum. Allah izin verirse halkın bu güzel teveccühünü kaçırmayacağız sandıkta da göstereceğiz.


AK PARTi HÜKÜMETi TERÖR ÖRGÜTLERiNE ÇOK YÜZ VERDi

AK Parti’yi en çok eleştirdiğimiz konu terör örgütleri ile çok fazla yüz göz olması. FETÖ’ye bilerek ya da bilmeyerek büyük destekler verdi. PKK terör örgütü çözüm sürecinde ne dediyse yapıldı. Biz bu yapılan uygulamaları devletin iyi niyetle yaptığı hata ve yanlışlar olarak görüyoruz.

OSMANLI PARTİSİ FARKLIDIR

Biz her siyasi partiden farklıyız. Bizim söylemlerimiz ve gerçekleştirmek istediğimiz eylemler hiçbir siyasi oluşumda yok. Her kapıyı çalarak kendimizi anlatacağız, her eli sıkarak vatandaşın derdini dinleyeceğiz. Artık sadece ülke yönetmek için değil ümmet için Osmanlı Partisi'nin iktidar olma zamanıdır. 31 Ağustos 2016'da kurulan yeni bir partiyiz. Partiyi kurma sebeplerimiz arasında mevcut siyasi partilerin birbirlerinin devamı olması ve her siyasi partinin ölmüş liderlerinin sözlerini paylaşmaktan başka bir faaliyetlerinin olmaması bulunuyor. Mesela MHP yeni bir Alparslan Türkeş çıkaramamış, Saadet Partisi yeni bir Necmettin Erbakan çıkaramamış, BBP yeni bir Muhsin Yazıcıoğlu çıkaramamıştır. Bu sebeple ‘ben bu siyasi liderlerin hepsinden daha iyi olabilirim’ dedim çünkü ben yaşıyorum ölmedim. Sultan Abdulhamit'in tahta çıktığı tarihte evrağımızı verip aynı gün onayımızı alarak çalışmalarımıza başladık. 48 ilde il başkanlığımızı tamamlayarak teşkilatlarımızı oluşturduk. Önümüzdeki ilk seçimlerde Osmanlı Partisi’nin logosunu seçmen kağıdı üzerinde göreceksiniz.

Tercih mührünü vatandaşlarımızdan 2019 seçimlerinde Osmanlı Partisi logosu altına vurmasını isteyeceğiz. Şu anda bir erken seçim olacağını zannetmiyorum. Bir de şu ortamda en azından olursa da Osmanlı Partisi en yakın seçime hazır olacaktır. Halk görüyor ki Osmanlı Partisi yanlışa karşı ‘Elif’ doğruya karşı ‘Vav’; zalime karşı ‘Elif’ mazluma karşı ‘Vav’dır. Tüm çabamızı, tüm uğraşımızı milletimiz için veriyoruz. Ben dünyanın en genç siyasi parti genel başkanıyım. Dünyada benden daha genç bir siyasi parti genel başkanı yok. Dolayısıyla teşkilatlarımızın yaş ortalaması 45- 50’yi geçmez. İl başkanlarında aradığımız çok fazla özellik yok; çevresinde sevilen sayılan biri olması, vatanına milletine bağlı olması yeterli.


iBRAHiM ÜNYE KiMDiR?

Osmanlı Partisi Genel Başkanı İbrahim Ünye 1987 İzmit doğumlu. Aslen Giresun Bulancaklı. Eski Alperen Ocakları Başkanı, Eski Büyük Osmanlı Topluluğu Derneği İl Başkanı, Eski Flaş Gazetesi, Burası Giresun Gazetesi, 102.5 Giresun FM Sahibi, gazeteci yazar, radyo-Tv sunucusu, Eski Yeşil Çotanak Bayan Futbol Kulübü Başkanı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap