SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Gümrükçüoğlu velilerin heyecanını paylaştı

Gümrükçüoğlu velilerin heyecanını paylaştı

09 Haziran 2013 Pazar - 15:14




Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Millli Eğitim Bakanlı tarafından 5,6,7,8,9,10 ve 11. sınıflara yönelik yaptığı 'Parasız Yatılıl





Başkan Gümrükçüoğlu, gittiği okullarda okul müdürlerini de ziyaret ederek Belediye'den istek ve taleplerini dinledi. Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’daki Ticaret Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, Cumhuriyet Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ile Fatih Lisesi’ni ziyaret ederek ailelere çocuklarının sınavlarında başarılar diledi. Okulun içinde öğrenciler sınav için ter dökerken dışarıda bulunan aileler de tatlı bir heyecan yaşadılar. Sabahın erken saatlerinden itibaren sınavın yapılacağı okulların önünde heyecanlı bir bekleyiş yaşayan veliler karşılarında Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu görünce mutlu oldular. Velilerle tek görüşen Başkan Gümrükçüoğlu, sınava giren çocukların başarılı olması için dua ettiklerini kaydetti. Daha sonra gittiği okullarda okul idareleri ile görüşen Başkan Gümrükçüoğlu, ellerindeki tüm imkanlarla eğitim yuvalarının yanında olduklarını kaydederek, “Bizleri yetiştiren öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Gelecek nesillerimiz bu okullarda bu öğretmenlerimizin hizmetiyle yetişecektir. Bizde imkanlarımız ölçüsünde eğitimin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi. Okul yöneticileri de katkılarından ötürü Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Öte yandan Trabzon Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Endüstri Meslek Lisesi’nin önünde Başkan Gümrükçüoğlu ile karşılaşarak bir süre sohbet etti. Trabzon’daki eğitim kurumlarına hizmetlerinden ötürü Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek, “Biz Trabzon Beledilyesi’nden hangi talepte bulunmuşsak bu taleplerimize cevap almışızdır. Sadece birkaç okulda değil her okulda Trabzon Belediyesi’nin hizmeti vardır. Bu hizmetlerinden ötürü Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap