SON DAKİKA



Haber > Gümüşhane > Ateş’den TRT’ye sert tepki: Cumhuriyetin sevinci, Gazze’nin acısıyla çelişmez!

Ateş’den TRT’ye sert tepki: Cumhuriyetin sevinci, Gazze’nin acısıyla çelişmez!

18 Ekim 2023 Çarşamba - 10:19




İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, TRT'nin Cumhuriyet'in 100. yılına özel düzenlenecek etkinliklerini iptal etmesine “Etkinlikleri iptal edenlerin savaşı bahane etmesi kabul edilemez. Dertlerinin Gazze olmadığını çok iyi biliyoruz” diyerek sert tepki gösterdi.





Başkan Ateş, Gazze’de yaşanan olayların bahane edildiğini vurgulayarak, “Biz elbette orada yaşanan insanlık dramının da farkındayız, TRT’nin savaşı bahane ettiğinin de… Nedense her 29 Ekim’de bir bahaneleri oluyor. Cumhuriyetin değerlerini her unutturmaya çalıştıklarında çığ gibi büyüyen bir nesil ile karşılaşıyorlar. Bu cevap da onlara yetiyor” dedi.

Ateş, yanlıştan bir an önce dönülmesi gerektiğini belirterek, “Yaşanan deprem felaketinden sonra bile bu kadar hassasiyet göstermeyen TRT’nin bu yaklaşımı gerçekçi durmuyor. O nedenle yapılan yanlıştan bir an önce dönmeleri çağrısında bulunuyoruz. Cumhuriyetin sevinci, Gazze’nin acısıyla çelişmez!” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap