A+ A-
Yorum
10

Gümüşhane AKP’de gidişat nereye?

Yayın Tarihi: 14.08.2024 - 11:52
AK Parti tabanından gelen mektup partinin durumunu gözler önüne serdi...
Kaynak:KARADENİZ ÖZEL HABER

31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin büyük hayal kırıklığı yaşadığı illerden biri olan Gümüşhane’de enkaz büyük. Yaşananlar kimsenin umurunda değil

DERS ALAN YOK

Gümüşhane AK Parti’de sancılı günler yaşanıyor. Parti teşkilatındaki huzursuzluğun ayyuka çıktığını şehirde bilmeyen yok. Taban, “AK Parti Gümüşhane’de ne yapıyor bilen var mı? Parti kaynakları 31 Mart seçimlerinde büyük hüsran yaşanırken sonuçlardan ders alan yok” eleştirisini yapıyor.

KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL

Gümüşhane Belediyesi kaybedildi, ilçe belediyeleri tek tek muhalefete bırakıldı hatırlatması yapan parti tabanı “İyi ki Kelkit’te Ünal Yılmaz var. Ortada ne il başkanı ne de teşkilat var. Milletvekilleri de ortada yok. Küskünler parti saflarını değiştirecek konuma geldi. İlgilenen yok” ifadelerini kullandı.

BUGÜNLERİ ÇOK ARAR

Parti tabanı, şu eleştirileri yaptı: “Gümüşhane’de parti eriyor, ses veren yok. Partinin içine düştüğü durumdan kimse ders almıyor. Yaşananlar hiç kimsenin umurunda değil. AK Parti tabela partisi mi? Cumhurbaşkanına resmen ihanet ediliyor. Bu gidişle AK Parti Gümüşhane’de bugünleri de çok arar.”

Muhabir/Editör:Safiye Selçuk
Etiketler