SON DAKİKA



Haber > Gümüşhane > Mustafa Canlı; 'Ben halkımla gülerim de ağlarım da

Mustafa Canlı; 'Ben halkımla gülerim de ağlarım da

16 Ocak 2019 Çarşamba - 16:52




İYİ Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Mustafa Canlı Trabzon basınıyla bir araya geldi.





Trabzon basınıyla buluşan İYİ Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Canlı “Trabzon benim ayrılmaz bir parçam. Trabzon basını bölge basınını temsil eden ve Gümüşhane’yi de kapsayan bir basındır diyerek “toplum sorgulamalı toplum kendine seçecek olan yerel yöneticileri tespit etmek için bir fırsat verildiğinde bunu iyi değerlendirmeli. Bizde daha önce Gümüşhane belediye başkanı olarak 15 yıl görev yaptık. İnanıyorum ki topluma bırakmış olduğumuz bir izin sonucu olarak Gümüşhane halkının karşısındayız” dedi.

Canlı belediyecilik sadece bir siyasi partinin mensubu olmakla bitmediğini belirterek “Belediyecilik samimiyet istiyor belediyecilik egosu yüksek olmayan insan profilini istiyor belediyecilik toplumla gülen topluma ağlayan yapı olmasını arzu ediyor belediye başkanlığı toplumun her an sorunlarını çözmese bile gülen yüzünün ihmal edilmediği gülen yüzle karşılaşmak istiyor. Dolayısıyla belediyecilik bir vizyon istiyor belediyecilik kaynakları iyi kullanan ve de öncelikleri iyi tespit edip kaynak bulan bir yönetici tipi istiyor” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap