SON DAKİKA



Haber > Gümüşhane > Yapamayacağımız hiçbir vaatte bulunmayacağız!

Yapamayacağımız hiçbir vaatte bulunmayacağız!

25 Şubat 2018 Pazar - 14:00




İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, “Yapamayacağımız, kaynağını bulamayacağımız hiçbir vaatte bulunmayacağız” dedi.





İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, yapamayacakları, kaynağını bulamayacakları hiçbir vaatte bulunmayacaklarını söyledi. Yılmaz, partisinin Gümüşhane Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Gümüşhane İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, siyasi partiler arasındaki işbirliğini öngören kanun teklifini eleştirdi.

Türkiye'nin çok önemli sorunları olduğunu savunan Yılmaz, sorunların ne olduğuna herkesin kendi penceresinden bakarak anlam yüklediğini belirtti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in seçimlere tek başına gireceğini ve ilk seçimde Cumhurbaşkanı seçileceğini ifade eden Yılmaz, bu durumun kendilerini korkutmadığını anlatarak, “Yapamayacağımız, kaynağını bulamayacağımız hiçbir vaatte bulunmayacağız. Vatandaşlarımız bize güvensin ve destek versin” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap