SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hainlerin son çırpınışları

Hainlerin son çırpınışları

06 Haziran 2017 Salı - 16:00




Desteğe gelen PKK’lılar güvenlik kordonunu aşamadı.





Trabzon Maçka’daki hain terör saldırısının ardından jandarma ekipleri bölgeyi abluka altına aldı. Örgüt çareyi bölgeye takviye ekip çağırmakta buldu. Ancak bu kalleşler de imha edildi.

DİKKAT DAĞITACAKTI

Trabzon’un Maçka ilçesinde yaşanan terör saldırılarının ardından örgüt kaçacak delik aramaya başladı. Bölgenin asker ablukasında olmasından dolayı kafalarını dışarıya çıkaramayan hainlerin Tunceli ile irtibata geçerek bölgeye bir ekibin gönderilmesini ve çeşitli eylemler yapılıp askerlerin o bölgeye çekilmesini istedikleri iddia edildi.

DEŞİFRE OLDULAR

Telsiz konuşmalarını çözen askeri yetkililer hemen harekete geçerek bölgeye gelmek isteyen teröristlerin peşine düştü. Erzincan’ın Kemah ilçesinde temas sağlanan kalleşlerle girilen çatışmada bir kadın teröristin Kalaşnikof piyade tüfeği, el telsizi, el dürbünü ve el bombası ile birlikte ölü ele geçirildiği belirtildi. 4 hain ise kaçtı. 


SIĞINAKTALAR MI?

Yapılan incelemeler sonucunda etkisiz hale getirilen teröristin üzerinden ayrıca Trabzon’a gitmek için yol güzergahlarını gösteren bir harita çıktığı öğrenildi. Trabzon’da jandarma ekipleri şimdi de bu hainlerle irtibata geçen ve bölgede bir sığınakta sıkıştıkları tahmin edilen PKK terör örgütü mensuplarını bulmak için arama çalışmalarına devam ediyor.

Haber: Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap