SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Havza'da sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

Havza'da sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

15 Haziran 2024 Cumartesi - 09:44




Samsun'un Havza ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu, hayatı olumsuz etkiledi.





Ani başlayan ve kısa süreli olmasına rağmen oldukça etkili olan sağanak yağış, peşinden gelen dolu ile birlikte ilçe merkezinde su taşkınlarına neden oldu. Yollardan akan yağmur suları kaldırımlara taştı, yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Samsun-Ankara karayolu Otogar Kavşağı'nda yağmur suyu hattının tıkanması, yolda su birikintilerine sebep olurken, bayram nedeniyle yoğun olan trafik akışı aksadı. Sürücüler zor anlar yaşarken, birçok araç yolda kaldı. Havza Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ekipleri, olayın hemen ardından su tahliye çalışmalarına başladı. Polis ekipleri de trafik akışını düzenlemek ve güvenliği sağlamak için yoğun çaba sarf etti. Ekiplerin koordineli çalışması sonucunda biriken sular tahliye edildi ve trafik normal akışına döndü.

Yapılan yoğun çalışmaların ardından yollarda biriken suların tahliye edilmesiyle birlikte trafik akışı normale döndü. Belediye ekipleri, tıkanan su kanallarını açarak olası yeni yağışlarda benzer sorunların yaşanmaması için önlemler aldı.

İHA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap