SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hizmette sınır tanımıyoruz

Hizmette sınır tanımıyoruz

13 Aralık 2016 Salı - 10:05




Muratlı Köyü Muhtarı Hayati Gayık, Erkan Başkıran’a önemli açıklamalarda bulundu.





Gayık, başta çöp ve su sorunu olmak üzere birçok hizmeti köylü ile buluşturduklarını belirterek, sıkıntıları çözdüklerini ifade etti. İşte Gayık’ın açıklamaları… Muratlı Köyü Muhtarı Hayati Gayık, Erkan Başkıran’a önemli açıklamalarda bulundu. Gayık, başta çöp ve su sorunu olmak üzere birçok hizmeti köylü ile buluşturduklarını belirterek, sıkıntıları çözdüklerini ifade etti. İşte Gayık’ın açıklamaları… Muratlı Köyü Muhtarı Hayati Gayık, Erkan Başkıran’a önemli açıklamalarda bulundu. Gayık, başta çöp ve su sorunu olmak üzere birçok hizmeti köylü ile buluşturduklarını belirterek, sıkıntıları çözdüklerini ifade etti. İşte Gayık’ın açıklamaları…

Devletimizle birlikte el ele çalışmalar hızla devam ediyor. Küçükada, Muratlı, Gündoğdu ve Güneyköy grup yolumuz ile Küçükada ve Muratlı’nın tamamı, Gündoğdu ve Güneyköy yolu kısmen betonlandı. Güzel hizmetleri tek tek hayata geçiriyoruz. Buradaki eksiklerimizi tespit edip onları da hayata geçirmenin uğraşı içerisindeyiz. Köyümüzde gerçekten tüm köyler gibi çöp konteynerlerini köyde çeşitli yerlere koyduk ve burada yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 70 TONLUK DEPO Haftada bir gün ekipler gelip tüm çöpleri topluyorlar. Bu da vatandaşlarımıza büyük  bir hizmet oluyor. Bunun için emeği geçen herkese ve Özel İdare ekibine teşekkür ediyorum. Köyümüzün cami kapısında şadırvana, bir de değirmene ihtiyacı var. Bunları da yapmak için yetkililerin desteğini bekliyoruz. Hayırseverlerle birlikte bunları aşmayı planlıyoruz. Ayrıca tüm ara yollarımızı çakılladık. 70 tonluk su deposu yaptırdık ve su sorununu çözüme kavuşturduk. Su şebekesinde de tamamen yenilik yaptık, o da artık sıkıntı olmaktan çıktı.

BÜYÜK DESTEK

Yapılan işlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm siyasilerin, İl Genel Meclisi üyeleri Apdul Selam Çağrıcı, Hamit Karanoğlu ve Cemal Karadeniz’in de köyümüz adına yapılan yatırımlarda büyük ekmekleri vardır. Bulancak İlçe Özel İdaresi Müdürü Mehmet Yanıkömer ve ekibine de teşekkür sunuyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, her zaman muhtarlarımıza büyük destek vermektedir. Giresun milletvekillerimiz Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’e de saygı sunuyorum. Bizim her zamanki gibi büyük gururumuz olan değerli Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’yi de Giresun adına Türkiye adına yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik iletiyorum.

AMACIM İYİ HİZMET


Her zaman için gece gündüz benimle birlikte olan Muratlı köyü halkına çok çok teşekkür ederim. Onlarla birlikte nice başarılı işlere imzalar atmaya Allah’ın izniyle devam diyorum. Giresun başta olmak üzere tüm muhtarlarımıza da başarılı çalışmalar dilerim. Muratlı köyüne en iyi hizmeti vermek için gecemi ve gündüzümü bir etmeye devam edeceğim. Yeter ki köyüme hizmet gelsin. Burada hizmet için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğim, köylülerim rahat olsun.

ERDOĞAN BAŞIMIZIN TACI

Türkiye’nin gururu, başımızın tacı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyor ve yaptığı çalışmalarda da Allah kolaylık versin diyorum. Birçok proje ve yatırımlarda büyük destek olan, gecesini gündüzünü bir eden Başbakanımız Binali Yıldırım’a da milletim adına teşekkür ederim.

YARDIMLARI ESİRGEMEDİ

Türkiye’de birçok hizmeti ve yardımseverliliği ile büyük sevgi ve saygı gören  İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı hemşehrimiz Lokman Çağrıcı’ya bizlere her zaman kapısını açıp yardımlarını hiçbir zaman esirgemediği için sonsuz teşekkürler ediyorum. Ayrıca, hastalarımız ve yaşlıların da yanında olmak için elimizden geleni yapıyor, devletimizin yetkilileriyle birlikte görüşerek çeşitli konularda yardımlarda bulunuyoruz.


ÇALIŞMALAR TAM GAZ SÜRÜYOR

Bulancak İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer, ilçede büyük yatırımlara imza attıklarına dikkat çekti.

Bulancak İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer, Giresun Temsilcimiz Erkan Başkıran’a Bulancak’ta yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.  Yanıkömer, “Devletimizin de desteğiyle gerçekten büyük yatırımlara imzalar atıyoruz. Burada köy muhtarlarımızla birlikte günlük görüşme ve toplantılar yaparak, yatırımlar konusunda titizlik içinde vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Gerçekten büyük yatırımlara imzalar attık. Buradan başta devletimize, il ilçe ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAKIM ONARIM

Yanıkömer, çalışmalarının bundan sonra titizlik içinde devam edeceğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Bulancak ilçesi 2016 yılı KÖYDES projesi kapsamında 1.850 metre sıcak asfalt kaplama, 7.120 metre beton yol, 227,5 km. bakım ve onarım ile 4 köyün içme suyu şebeke çalışması bitirilmiş olup, ayrıca köylüdevlet iş birliği ile 12.065 metre beton imalatı yapılmıştır. İl Özel İdare imkanlarıyla ilçemiz koy yollarına 2.690 metre sıcak asfalt kaplama ayrıyeten yapılmıştır. Yine idaremiz imkanları ile 17.500 metre kaya filler malzeme ile muhtelif koy yıllarımızda stabilize bakım ve onarım çalışmaları yapılmıştır.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap