SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hopa'da depolanacak Nahçıvan'a taşınacak

Hopa'da depolanacak Nahçıvan'a taşınacak

22 Haziran 2013 Cumartesi - 09:09




Türkiye’nin kuzeydoğu ucunda ve stratejik bir noktada bulunan Hopa limanı coğrafi konumundan dolayı transit taşımacılığın merkezi olmaya doğru gidiyor





Necmettin NUMANOĞLU Türkiye’nin kuzeydoğu ucunda ve stratejik bir noktada bulunan Hopa limanı coğrafi konumundan dolayı transit taşımacılığın merkezi olmaya doğru gidiyor. Her biri 1.000’er ton kapasiteli 10 adet tahıl terminaline ek olarak kapalı ambarlarını da transit taşımacılığa açan HOPAPORT limanına 3.106 tonluk bir buğday gemisi daha geldi. Rusya’nın Azov limanından yüklediği 3.106 tonluk buğday ile Hopa limanına gelen Danbas Vayager isimli Rusya bandıralı gemi yükünü de boşaltmaya başladı. Bahçıvan merkezli Gemikaya Holding’e ait olan buğday da, Hopa limanı üzerinden karayolu ile kamyonlarla daha önceki nakliyeler gibi kısa sürede Nahçıvan’a taşınacak. HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, HOPAPORT olarak projelerini bir bir hayata geçirmeye de devam ettiklerini ifade ederek "Bizler bölgede rekabet değil, ortak yaratılacak iş potansiyelinin adil dağılımını hedefliyoruz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap