SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İşimizin ehliyiz!

İşimizin ehliyiz!

10 Eylül 2017 Pazar - 09:06




Kovanlık Hafriyat İmtiyaz Sahibi İsa Duman, başarıya giden yolda ipuçları verirken alanlarında işinin ehli bir kuruluş olduklarını da dile getirdi.





Kovanlık Hafriyat İmtiyaz Sahibi genç işletmeci İsa Duman, Giresun temsilcimiz Erkan Başkıran’a açıklamalarda bulundu. Duman çalışmaları ve projeleri hakkında açıklamalarda bulunurken işinin ehli bir kuruluş olduklarını da belirtti. İşte Duman’ın açıklamaları… “Bir işin ehli olmak her şeyden önemlidir. Kovanlık Hafriyat da işinin bu konudaki ehli kuruluşlardandır. Gün geçtikçe daha da büyüyen ve kaliteli, seviyeli, dürüst işinin hakkını veren ustalarla çalışmaktayız. Bu da tabi ki işimizin kalitesine yansımakta.”

BÜYÜYOR VE GÜZELLEŞiYORUZ

“Duman Hafriyat olarak nakliyat, inşaat, emlak ve benzeri işleri de bünyemizde  gerçekleştirmekteyiz. Gün geçtikçe inşaat sektörü daha da büyüyor. Giresun merkez ve ilçeleri de gün geçtikçe özellikle inşaat yapıları ile birlikte daha da büyüyor ve güzelleşiyor.”

DOĞA HARiKASI PAŞAKONAĞI

“Paşakonağı Yaylası da bir doğa harikası. Doğası ve suyu ile turizm cazibesi olan bir bölge. Zaman zaman yabancı turistlerin de uğrak yeri olan Paşakonağı yaylamızda Arap turistlerin de yatırımlar yaptığını görüyoruz. Otel ve restoran işletmeciliği ile burada Arap turistlerin de yatırım yapması sevindirici. Artık turistlerimiz Karadeniz’i seçiyor. Bizler de burada onlara iyi hizmet ve kaliteyi sunarak güzellikler ile birlikte karşılamalıyız. Paşakonağı Yaylası’nın yolu tamamen asfalt yapıldı. Artık Kovanlık beldemizden Paşakonağı yaylamıza dakikalar sonra ulaşabilirsiniz. Bu yolun yapımında ve asfalt olmasında büyük emeği olan Kovanlık Belediye Başkanımız Mehmet Küçük’e teşekkür ediyorum. Bölgemiz adına güzel bir kazanım oldu.”

HERKES EKMEĞiNE SAHiP ÇIKSIN

“Bölgemizde en büyük sıkıntı eleman sıkıntısıdır. Ben kendi dalımda kendi iş alanımda işçi bulmakta çok zorlanıyorum. Burada herkes üzerine düşeni yaparak işine sahip çıkarsa işini de layığınca  yaparsa bu sorun ortadan kalkar. Yeter ki herkes işine ve ekmeğine sahip çıksın. Böylece iş ve işçi sorunu da ortadan kalkar.”

ÖNEMLi iŞLERE iMZA ATILDI

“Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük beldemiz adına çok önemli işlere imza attı. Burada bir şeyler yapıldıysa beldemiz ve bizler adına yapılıyor. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ile birlikte Bulancak’ımız gün geçtikçe gelişiyor güzelleşiyor. Başkanımız Recep Yakar’a da teşekkür ediyorum. Bulancak Özel İdare Müdürümüz Mehmet Yanıkömer, ilçe Özel İdare Şefi Kadir Bulut ve tüm çalışma arkadaşlarına da bölgemize olan katkılarından ötürü ayrıca teşekkür ediyorum.”

SU SORUNU KALMADI

“Bizzat kendim de işim gereği yatırımları takip ettiğim için görüyorum ki bölgemizin her köşesinde büyük yatırımlar yapılıyor. Köy ve mahalle yollarının tamamının asfalt ve onarımları her bölgede hızla yapılıyor. Su sorunlarının da artık kalktığını görmekteyiz.”

HAVALiMANI BÜYÜK YATIRIM

“Ordu-Giresun Havalimanı gerçekten çok büyük bir yatırım. Özellikle biz işadamları açısından bakarsak bölgemiz için büyük bir hizmet. Burada il dışındaki çalışmalarımız için seyahatler yüzünden gidiş-geliş sıkıntısı yaşıyorduk ve işlerimiz aksıyordu. Şükürler olsun ki bu yatırım ile birlikte bu sorun da çözülmüş bulunmaktadır. Buradan tüm Ordu ve Giresunlular adına bu havalimanında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a,  Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Milli Savunma Bakanımız Nurettin Canikli’ye ve emeği geçen tüm milletvekillerimize sonsuz teşekkür ederim.”

BALIĞIN DURAĞI GiRESUN

“Denizimiz ve balığımız bizi memnun ediyor. Lezzetli balığımız Karadeniz'in güzel temiz sularından tutuluyor. İnsanlar balığı Giresun’da tatmalılar. Giresun Adası da bizim doğal güzelliklerimizdendir. Giresun Adası gezilip görülmeye değer ender yerlerdendir. Yeşilliği, mavisi ve kuş sesleri ile birlikte doğal güzelliğin adresi olan bir bölgedir.”

BÜYÜK KATKI

“Aydındere Kovanlık yolu hızla yapılıyor. Bu yol başta Aydındere olmak üzere biz Kovanlık halkı ve yöre sakinlerine büyük bir katkı sağlayacaktır. Aydındere, Bektaş ve Karagöl yaylarımıza, obalarımıza daha rahat ve daha güzel bir ulaşım ile birlikte gidip geleceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür etmek boynumuzun borcudur.”

HERŞEYİMİ AİLEME BORÇLUYUM

“Benim en büyük destekçim ailemdir. Ailem bana her zaman büyük destek veriyor. Moral ve motivasyonda hiçbir zaman bana art niyetli bir bakış yapmayarak, büyük destek vererek iyi günümde de kötü günümde de yanımda olmuşlardır. Öncelikle aileme her daim beni destekledikleri için teşekkür ediyorum.”

FINDIK GEREKEN DESTEĞİ GÖRMELi

“Fındık üreticilerine sahip çıkılmadı. İnşallah üreticimizin yüzünü güldürmek için bütün siyasiler ve bu işle ilgilenen odalar da birlik beraberlik içinde olup fındığa ve üreticilere sahip çıkarlar. Fındık üreticisi bu bölgede ekmeğini buradan kazanıyor. Çok geçmeden bu sorun aşılmalı ve fındık üreticisi gereken desteği görmelidir.”

BAŞARI DİLİYORUM

“Espiye  Orman İşletme Müdürü Okan Kaya’ya yöre halkı adına, bölgemize güzel hizmetler sunduğundan dolayı teşekkür ediyorum. Giresunsporumuz ile de bu yıl mutlu bir sezon geçirerek sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum. Sevgili kardeşim, her zaman her dakika birlikte olduğum Emrah Akkaya’ya sevgilerimi iletiyor, Karadeniz Gazetesi’nde başta imtiyaz sahibi olmak üzere  çalışan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap