SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İşte Ordu-Giresun Havalimanı

İşte Ordu-Giresun Havalimanı

19 Ocak 2015 Pazartesi - 18:34




Ordu ile Giresun arasında denize dolgu yapılarak oluşturulan Avrupa’da 1. dünyada 3. olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı’nın gökyüzü fotoğ





Mart 2015’te kullanıma açılacak olan Ordu’nun Gülyalı, Giresun’un Piraziz ilçeleri sınırında bulunan Ordu-Giresun Havalimanı Türkiye’de tek olma özelliğini taşırken yaklaşık 32 milyon ton taş kullanılarak 3 km uzunluğunda 45 metre genişliğinde pist oluşturuldu.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın gökyüzü fotoğrafları büyüledi

Terminal binasının da tamamlanmasına az bir süre kala şekillenen havalimanı gökyüzünden bakıldığında eşsiz bir manzarayı gözler önüne seriyor.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın gökyüzü fotoğrafları büyüledi

Yaklaşık 290.000.000 milyon TL’ye mal olacak olan ve 2 milyon yolcu kapasitesine sahip olması beklenen Ordu-Giresun Havalimanı’nın bölgeye ciddi bir ekonomik hareket getirmesi bekleniyor.


Ordu-Giresun Havalimanı'nın gökyüzü fotoğrafları büyüledi

Özellikle Ordu ve Giresun illerinin projeden dolayı hem turistik hem de ekonomik açıdan zenginleşmesi adına bölge insanının yapılan projeden memnun olduğu gözleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap