SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kardeşini vurdu, kafasına sıktı

Kardeşini vurdu, kafasına sıktı

03 Ekim 2016 Pazartesi - 10:57




Artvin'in Şavşat ilçesinde Varol Demiral, kardeşi Özgür Demiral'ı slahla göğsünden vurdu, arkadaşlarını olay yerine çağırdıktan sonra kafasına sıkarak





ALO KARDEŞİMİ VURDUM

Artvin’in Şavşat Belediyesi’nde zabıta memuru olarak görev yapan Varol Demiral ile psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen kardeşi Özgür Demiral, ilçeye bağlı Lelizhan mevkiinde silahla vurulmuş vaziyette bulundular. İddiaya göre, zabıta görevlisi Varol Demiral, mesai arkadaşlarını arayıp, “Özgür’ü vurdum. Durumum iyi değil” diyerek bulundukları yeri tarif etti.

İKİ CANSIZ BEDEN

Olay yerine giden arkadaşlarından Erhan Demiral ve Vural Aymelek, “Varol Demiral başından, Özgür Demiral ise göğsünden vurulmuştu. Özgür Demiral'ı yere serili bir battaniye üzerinde ve arkasına yastık verilmiş vaziyette gördük" dediler. Varol Demiral’ın, kardeşini göğsünden vurduktan sonra acısına dayanamayıp intihar ettiği sanılıyor. Olay yerine gelen ekipler iki kardeşin cenazelerini morga kaldırırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap