SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Keşap hem şanslı hem de şanssız!

Keşap hem şanslı hem de şanssız!

06 Mart 2017 Pazartesi - 14:14




Giresun Valisi Hasan Karahan, Keşap’ın Giresun’a çok yakın olmasının hem şans hem de şanssızlık olarak değerlendirilebileceğini ifade etti.





Mesut ERDOĞAN

 Vali Hasan Karahan, Keşap’ta muhtarlarla bir araya geldi. İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun imzasıyla 81 İl Valiliğine gönderilen genelge gereğince, Keşap köy ve mahalle muhtarlarıyla bir toplantı yapan Vali Karahan, muhtarların sorun ve isteklerini dinledi. Vali Karahan, “Keşap'la ilgili özel idare hizmetleri ve diğer kamu kurum kuruluşları hizmetleri devam ediyor. En son hükümet konağımız tamamlandı. Güzel bir hizmet oldu. Onun dışında diğer yatırımlarımızda devam ediyor. Onlarında takibindeyiz. Kaymakam bey sağolsun, birebir günlük takip ediyor. Belediye yatırımları bir şekilde devam ediyor, bir kısmı tamamlandı. Keşap tabi Giresun'a çok yakın olması sebebiyle hem şanslı hem şansız bir ilçemiz aslında.” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap