SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kimlik oyunu!

Kimlik oyunu!

25 Ekim 2016 Salı - 10:53




Karadeniz Bölgesine sızarak hain eylemler planlayan PKK militanlarının yeni planlarını istihbarat deşifre etti.





Hainlerin Ermenistan üzerinden sahte kimliklerle Gürcistan’a geçmeyi, buradan da Sarp Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapmayı hedefledikleri ortaya çıktı.

KOLU KANADI KIRILDI

■ 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ-PKK bağlantısını çözen istihbarat birimlerinin düzenledikleri operasyonlarla örgütün adeta kolu kanadı kırıldı. İstihbarat birimleri son dönemlerde Karadeniz Bölgesi’ne sızmak için büyük gayret sarf eden ve çeşitli eylemlerde bulunan terör örgütü PKK’nın yeni planlar içerisinde olduğunu ortaya çıkardı.

KAYIPLAR VERDİLER

■ İstihbarat birimlerinin titiz çalışması sonucu hainlerin Tunceli, kırsalını geçemedikleri, Karadeniz kırsalında ise sürekli kayıplar verdikleri ortaya çıktı. Bunun için Karadeniz Bölgesi’ne kırsaldan sızma girişimlerinde her defasında başarısız olan teröristlerin şimdi de sahte kimliklerle Sarp Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapmayı planladıkları öğrenildi.

İstihbarat uyardı

Örgütün, bazı militanlarına sağladığı sahte kimliklerle tetikçilerini önce Ermenistan’a, buradan da Gürcistan’a yolladığı ortaya çıktı. Militanlar gelen emirle birlikte Sarp Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yaparak bölgeye daha rahat sızmayı amaçlıyor. İstihbarat birimlerinin konuyla ilgili tüm sınır kapılarını uyararak bazı militanların da fotoğraflarını buralara gönderdiği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap