SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kocaman bir aileyiz!

Kocaman bir aileyiz!

14 Ekim 2017 Cumartesi - 10:19




Derepazarı’nda “Biz Kocaman Bir Aileyiz” adlı sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. Projede anne ya da babası yanında bulunmayan çocukların mağd





Derepazarı Kaymakamlığı tarafından “Biz Kocaman Bir Aileyiz” adlı sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. İlçedeki özel bir iş yerinde gerçekleştirilen programa Derepazarı Kaymakamı Selçuk Köksal, Belediye Başkanı Yakup Samangül, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri ile 18 aile ile öksüz ve yetim çocuklar katıldı. Kaymakam Selçuk Köksal, burada yaptığı konuşmada, ilçede tespit edilen öksüz ve yetim çocuklara devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını ve asla yalnız olmadıklarını göstermek için bu projeyi gerçekleştirdiklerini belirtti.

ÖNCELİK ANNE BABANIN GÖREVİ

Öksüz ve yetim çocukların sayısı tespit edilince “Bunlar için ne yapabiliriz” diye düşündüklerini belirten Köksal, anne ya da babası yanında bulunmayan çocukların mağduriyet yaşadığına dikkati çekti. Köksal, vatanına, milletine ve bayrağına bağlı, devletini seven ve son nefesine kadar vatanı uğruna can verebilecek çocuklar ve gençler yetiştirmenin öncelikle anne ve babaların görevi olduğunu, ikinci olarak bu görevin devletin olduğunu ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap