SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Küçüklerden büyüklere ders!

Küçüklerden büyüklere ders!

07 Ekim 2015 Çarşamba - 09:26




Artvin’de caddede bir miktar para bulan ortaokul öğrencileri parayı sahibine ulaştırması için Belediye Başkanı Kocatepe’ye teslim etti. Öğrenciler bu





Artvin Gazi Ortaokulu öğrencilerinden Burcu Kotanoğlu (13), Sudem Saraç (11) ve Sonay Çokadar (11) okula giderken yol kenarında buldukları bir miktar parayı Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye teslim edip sahibinin bulunmasını istediler. Öğrencileri makamında kabul eden Artvin Kocatepe, yaptıkları bu örnek davranıştan dolayı tebrik ederek çocuklara hediye verdi. Kocatepe, "Her şeyden önce ülkemizin böyle bir dürüst, ahlaklı, haramı, helali bilen gençlere ihtiyacı var. Sizler bu anlamda yaşıtlarınıza çok güzel bir örnek oldunuz. Sizleri bu yüzden ayrıca tebrik ediyorum. İlimizde bu tür örnek davranışlara sıkça şahit oluyoruz. Sizin gibi kardeşlerimizi gördükçe ülkem adına, geleceğimiz adına onur duyuyoruz, ümitleniyoruz. Ülkemiz sizin gibi gençler sayesinde müreffeh, mutlu huzurlu, hak hukuk bilen insanlar yetiştirecek diye seviniyoruz" dedi.

PARANIN SAHİBİ ARANIYOR

Öğrenciler, okula giderken yol kenarında bir miktar para gördüklerini, o paranın ihtiyaçlı birine ait olabileceğini düşündüklerini ve parayı sahibinin bulunup ulaştırılması için Artvin Belediyesine teslim etmek istediklerini söyledi. Bunun üzerine Artvin Belediyesi zabıta ekipleri anons yaparak paranın sahibine ulaşmaya çalıştı.

Turan ŞENTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap