SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kızımın katilini bulun

Kızımın katilini bulun

15 Ekim 2015 Perşembe - 10:19




Artvin Valisi Kemal Cirit’in taziye ziyareti yaptığı Ümit Kanlıoğlu, Ankara’da öldürülen kızının tek amacının barış olduğunu söyledi.





Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Artvinli Elif Kanlıoğlu'nun babası Ümit Kanlıoğlu, Artvin Valisi Kemal Cirit’in taziye ziyareti sonrası basın mensuplarına konuşarak, devletten kızının katillerinin ve faillerinin bulunmasını istedi.

KIZIM TERÖRİST DEĞİLDİ

Acılı baba Ümit Kanlıoğlu, kızını genç yaşta teröre kurban vermenin acısını yaşadığını belirterek, “Sayın Valimiz ziyaretimize gelerek bizlerin acısını paylaştılar. Sağ olsunlar. İnsani görevlerini yerine getirdiler. Taziyetlerini kabul ettim. Ama devlet olarak taziyetlerini kabul etmiyorum. Ne zaman devlet benim kızımın katillerini ve faillerini bulursa o zaman devletin taziyelerini kabul ederim. Benim kızımın hiçbir suçu yoktu. Ülkede barış olsun, demokrasi, adalet olsun, insanlar ölmesin düşüncesiyle kızım o meydandaydı. Çantasında silah yoktu, taş, sopa yoktu. Çantasında su, simit ve poğaça vardı. Çok doğru bir şey için orada, o meydanda olduğunu düşünüyoruz. Kızım da barış olsun, demokrasi olsun, adalet olsun, birlik ve beraberlik olsun diye Ankara meydanındaydı. Benim kızımın Ankara meydanında güvenliğini sağlayamayan devlet, şimdi görevini yapsın. Benim kızımın 

Turan ŞENTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap