SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Memorandum imzalandı

Memorandum imzalandı

29 Eylül 2015 Salı - 09:46




Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Batum Türk İşadamları Derneği (BATİAD) arasında ortak adım atılarak ticaretin geliştirilmesi amacıyla memorandu





Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve BATİAD Başkanı Hatil Tuzcuoğlu Hopa’da bir araya geldi. İki şehir arasında iş birliğinin geliştirilmesi konusunda değerlendirmeler yapılarak 6 maddeden oluşan memorandum hazırlandı ve 28 Eylül tarihinde tarafların imzaları ile yürürlüğe girdi. İlişkilerin geliştirilmesi, fuar, sergi ve benzeri organizasyonlarda partnerlik, ekonomik ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi, sınır ticareti faaliyetlerinin artırtılması, sınırda oluşacak problemlerde dayanışmanın sağlanması ve turizm odaklı ortak faaliyetlerin gerçekleştirilmesi gibi konuları çevreleyen memorandum sayesinde Hopa ve Batum arasında var olan ilişkilerin geliştirilmesi ve atılan imzalarla yeni köprülerin kurulması amaçlandı. Yapılan görüşmelere Hopa Kaymakamı Sayın Mehmet Ali Özkan ve Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan da katılarak sürece destek sağladılar.

Turan ŞENTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap